Blogs

Iris de Jong

IrisIris is twintig jaar en heeft al elf jaar MS. De komende tijd vertelt zij wat er zoal in haar leven met MS gebeurt en wat er in het verleden gebeurd is. Zowel de leuke dingen als dingen die minder leuk zijn, komen aan bod in haar blog.

Nicole Mulders

Nicole MuldersNicole is 50 en kreeg op haar 40e de diagnose MS. Zij is journalist en schrijft over zaken die dicht bij haar staan. Daar hoort MS ook bij. Dit maakt voor haar het leven zeer zinvol: lieve mensen om haar heen, haar journalistieke werk en het genieten van allerlei dingen (o.a. koffie en reizen). Daarover, en over MS, meer in haar blog.

Martijn Steenwijk

Martijn "Ik ben 30 jaar en hersenonderzoeker in het VU medisch centrum in Amsterdam. Mijn onderzoek gaat vooral over MS. Mijn hobby’s zijn mijn werk, schatzoeken (daar kom ik nog een keer op terug!), mooie reizen maken, op pad gaan met de motor, cabrio of boot, uitwaaien op het strand en onze katten!"

Gastbloggers

GastbloggersAf en toe ontvangt MSkidsweb verhalen van kinderen die wat uitgebreider vertellen over hun leven met een ouder met MS, of over hun eigen leven met MS. Zij en wij delen deze verhalen natuurlijk graag met jullie. Heb jij ook een verhaal dat je wilt delen met ons? Mail het naar prikbord@mskidsweb.nl!

Omschrijving

BlogsMSkidsweb is blij met haar drie bloggers! Iris de Jong (23) heeft al 14 jaar MS, Nicole Mulders (50) is journaliste en heeft ook zelf MS. Martijn Steenwijk (30) is hersenonderzoeker.

 

Lijkt het jou ook leuk om voor ons te bloggen (of te vloggen!), neem dan contact op met ilse@mskidsweb.nl.

MSweb.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.