Doe de test

Voel jij je wel eens vergeten? - 04-05-2017

Heb jij misschien het gevoel dat het bij jou thuis alleen maar om MS gaat? Denk je dat iedereen vergeet dat jij ook soms iets wilt?

Zorgen - 16-03-2017

Doe de test en beantwoord 5 vragen die te maken hebben met de MS van je ouder en of je je daar veel zorgen om maakt.

Praten over MS - 26-01-2017

Je vader of moeder heeft MS. Vind jij dat moeilijk om over te praten, of is dat geen enkel probleem? Beantwoord de 5 vragen van deze test en je weet hoe je hier mee omgaat.

Gevoelens - 22-11-2016

Doe de test en beantwoord 5 vragen die te maken hebben met de MS van je ouder en je gevoelens daarbij. Hoe ga jij om met de MS van je vader of moeder?

Kun jij je goed inleven in anderen? - 26-11-2015

Sommige mensen zijn er heel goed in en anderen wat minder: de gevoelens en gedachten van iemand anders begrijpen. Als jij gezond bent en je ouder heeft MS, dan is het misschien moeilijk om je in te leven hoe dit voor hem of haar is.

Hoe behulpzaam ben je? - 24-09-2015

Als je vader of moeder ziek is, moet je misschien wel eens wat meer helpen in huis. Doe deze test en kijk hoe behulpzaam jij nu eigenlijk bent.

Omschrijving

Muis doet testHier staan wat testjes die je kunt doen om te zien hoe jij omgaat met de MS van je vader of moeder. Als iemand zelf MS heeft, dan is dat niet fijn, maar ook voor de andere mensen in het gezin is het soms best moeilijk. MS heb je nooit alleen!

MSweb.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.