Kat en MuisMuiS houdt natuurlijk heel veel van kaas. Maar soms liggen die lekkere hapjes zo ver weg... Bovenop de koelkast bijvoorbeeld. Om daar bij te kunnen komen, heeft MuiS ballonnen nodig. En hulp van jou!

FotojachtIn dit leuke spel zie je steeds twee plaatjes die heel erg op elkaar lijken. Toch kun je 5 verschillen ontdekken!

 

Lukt dat jou binnen de tijd? Dan sta jij misschien wel in de top 10 van de hoogste scores!

KleurpotlodenVind jij het ook zo heerlijk om te kleuren? Op deze pagina vind je een aantal kleurplaten.

 

Klik op een onderwerp en je ziet een tekening die je kunt uitprinten. Met je stiften, kleurpotloden, wasco of verf maak je er vast een zo mooi mogelijke kleurplaat van!

MuiS kookt iets lekkersHeb jij zin om je zieke vader of moeder te verwennen met iets lekkers? Hier geven wij je tips voor heerlijke hapjes.

 

De recepten zijn niet moeilijk en het resultaat is altijd lekker. Eet smakelijk!

Altijd leuk: even rustig een puzzeltje leggen. Dat kan nu ook op MSkidsweb!

 

Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten puzzels van 20 of 25 stukjes. Hoe snel leg jij de stukjes op de juiste plaats?

MuiS vraagtekenHeb je MSkidsweb goed doorgelezen? Dan weet je nu vast heel veel over multiple sclerose. Om te kijken hoeveel je weet, kun je hier de Multiple Choice Quiz doen. Beantwoord een paar vragen en kijk of je alle antwoorden goed hebt!

hersenenHet menselijke brein is zó complex dat het verstandig is altijd even te twijfelen aan wat je ziet, hoort of waarneemt. Het zou zo maar kunnen dat je in de maling wordt genomen door jezelf. Voer de proeven uit en leer de bizarre dingen waar je brein toe in staat is. Veel plezier!

Op deze pagina vind je verschillende mooie en leuke filmpjes. Ze hebben vaak niets met MS te maken en zijn gewoon om lekker te lachen en te ontspannen.Film

 

Heb jij zelf een goede tip voor een leuk filmpje? Stuur de link naar prikbord@mskidsweb.nl.

Leuk, een dagje uit: naar een pretpark, een dierentuin, de kermis of iets anders. Heb jij iets leuks gedaan en wil je hierover vertellen? Vooral als er iemand in een rolstoel bij was, horen we dat graag. Kon die alles goed zien en overal aan meedoen? Of was er misschien iets speciaals geregeld? Mail je verhaal (een foto is leuk!) naar prikbord@mskidsweb.nl.

Fun

MuiS in feeststemming

Het is goed om serieuze dingen te bespreken, maar plezier hebben is natuurlijk ook altijd belangrijk. Daarom hebben we een aantal leuke dingen bij elkaar gezocht. Soms heeft het met MS te maken, maar soms ook helemaal niet. Doe jij met ons mee?

MSweb.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.