Heerlijke hapjes

Schot in de roos hart voor papa - 16-06-2017

Aanstaande zondag 18 juni vieren we vaderdag.Deze schattige hartjes zijn natuurlijk een schot in de roos om voor je lieve vader te maken. Het kan natuurlijk voor ieder ander persoon gemaakt worden. Iemand waar jij veel om geeft. Een prachtig schot in de roos hart! Doe jij ook mee?

Wentelteefjes - 28-04-2017

Tussen de middag zou je ze bijvoorbeeld kunnen maken als lunch, maar je kunt ze ook bij het avondeten maken. Maar ook als tussendoortje zijn ze erg lekker. Wat voor heerlijk en makkelijk te maken hapje?...

Bladerdeeg broodje zalm - 31-03-2017

Leuk om alvast te oefenen. Een lekker idee om uiteindelijk met Pasen uit te delen. Deze broodjes zijn gemaakt van bladerdeeg en belegd met roomkaas en appel. Dat zal vast smaken bij de (Paas)lunch!

Banaanpannenkoekjes met pindakaas - 03-03-2017

Het wordt pas echt een feest met dit nieuwe recept, waar je iedereen mee zal verrassen: Banaanpannenkoekjes met pindakaas. En dezelfde pannenkoekjes, maar dan glutenvrij kan ook!

Paprika-tomatensoep - 03-02-2017

Maak zelf deze lekkere paprika-tomatensoep. Heerlijk als het buiten te koud is, op een luie zondag, of na een wandeling door het bos of park. Of gewoon wanneer jij zin hebt om deze soep te maken!

Omschrijving

MuiS kookt iets lekkersHeb jij zin om je zieke vader of moeder te verwennen met iets lekkers? Hier geven wij je tips voor heerlijke hapjes.

 

De recepten zijn niet moeilijk en het resultaat is altijd lekker. Eet smakelijk!

MSweb.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.