Berichten uit de krant of van internet die over MS gaan, lees je hier. Dit kan van alles zijn, zolang het maar iets te maken heeft met MS. Informatie over nieuwe medicijnen, nieuws over hulpmiddelen, moderne uitvindingen en korte berichten over mensen en MS. Heb jij zelf iets gelezen wat goed op deze pagina zou passen, mail dit dan naar prikbord@mskidsweb.nl.

BlogsMSkidsweb is blij met haar drie bloggers! Iris de Jong (23) heeft al 14 jaar MS, Nicole Mulders (50) is journaliste en heeft ook zelf MS. Martijn Steenwijk (30) is hersenonderzoeker.

 

Lijkt het jou ook leuk om voor ons te bloggen (of te vloggen!), neem dan contact op met ilse@mskidsweb.nl.

MuiS knipt uitHier lees je verhalen die over MS gaan: onderzoeken die zijn gedaan of artkelen die in een krant of tijdschrift hebben gestaan. Verhalen over mensen met MS. Heb jij zelf iets gelezen wat goed op deze pagina zou passen, mail dit dan naar prikbord@mskidsweb.nl.

Denise was net 15 jaar oud toen ze hoorde dat ze MS heeft. Nu is ze 19 en staat ze midden in het leven. MSkidsweb interviewt Denise. Ze beantwoordt iedere maand vragen over haar MS, bijvoorbeeld over de diagnose, haar beperkingen en hoe ze omgaat met de ziekte.

MuiS op de fietsOrganiseer je een activiteit of een leuk evenement? En heeft het iets te maken met MS, of met het hebben van (een ouder met) een chronische ziekte?


Meld dit nu aan bij prikbord@mskidsweb.nl.

Achter de schermen van MSkidsweb werken meerdere vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat de website in de lucht blijft en steeds van de nieuwste informatie wordt voorzien. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe mensen!

In het archiefOp deze plek verzamelen we nieuwsberichten die al wat ouder zijn, maar nog steeds interessant om te lezen.

Nieuws

MuiS leest krant

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over MS: berichten uit de krant of van internet en verhalen over mensen met MS. In de activiteitenkalender staan leuke activiteiten en evenementen en bij vacatures zoeken we naar mensen die ons willen helpen.

MSkidsweb heeft een RSS-feed, een technisch hulpmiddel waarmee je je op de laatste updates van een website kunt abonneren. RSS-feeds zijn te lezen via speciale RSS-lezers of websites zoals Google Reader of iGoogle. Je kunt je ook abonneren met Outlook. Gebruik je IE versie 8 of Firefox versie 3, dan kan je direct de RSS-feed lezen. Klik op het RSS icoontje rechts-bovenaan de voorpagina.

MSweb.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.