Ben je op zoek naar informatie over MS voor je spreekbeurt of werkstuk? Of wil je gewoon meer weten over de ziekte? In dit boekje krijg je uitleg over multiple sclerose en vind je opdrachtjes die je kunt doen om zelf voelen hoe het is om MS te hebben.

MuiS houdt een spreekbeurtWil je je spreekbeurt over MS doen: vraag hier een spreekbeurtboekje aan en kijk naar deze spreekbeurten van andere kinderen. Of lees verder op deze website, bijvoorbeeld bij de geschiedenis van MS en de overige informatie die staat bij Dit is MS.

Voor school moet je vast wel eens een werkstuk maken. Misschien vind je het interessant om dat een keer over MS te doen. Lees hier als voorbeeld de werkstukken van andere kinderen.MuiS maakt een werkstuk

Omgaan met een beperkingOnze spreekbeurtboekjes over MS worden ook gebruikt voor het project GIPS: Gehandicapten Informatie Project Scholen. Gehandicapte vrijwilligers (met MS) leren de kinderen spelenderwijs hoe het is om een beperking te hebben.

Spreekbeurt

Op school moet je vast wel eens een spreekbeurt of werkstuk maken.Spreekbeurtboekje Misschien wil je dit een keer over MS doen? Wij helpen je daar graag bij, met een gratis spreekbeurt-

boekje of met het project MS in de klas.

Lijkt het je leuk als jouw spreekbeurt of werkstuk ook op MSkidsweb staat, als voorbeeld voor andere kinderen? Mail het naar prikbord@mskidsweb.nl.

MSweb.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.