In onze Bieb vind je van alles om te lezen. Van tips voor interessante boeken en handige links tot een uitleg van moeilijke woorden in het Woordenboek. We sluiten af met een stukje geschiedenis van MS.

Heb je zelf iets dat je wil toevoegen aan de Bieb? Mail ons op prikbord@mskidsweb.nl. Wij bekijken dan of we jouw idee kunnen uitwerken.

Boeken

Wil je meer lezen over MS? Hier vind je boeken voor jonge en oudere kinderen. Multiple sclerose of het hebben van een handicap staat centraal.

Ga naar boeken

Links

Handige adressen op Internet om meer te lezen over MS. Maar ook over bijvoorbeeld jonge mantelzorgers en speciale activiteiten vakanties voor jongeren.

Klik hier voor de links

Woordenboek

Als je te maken hebt met MS, dan hoor je veel moeilijke woorden. Hier staan er een paar uitgelegd, op alfabetische volgorde. Mis je een woord? Stuur een mailtje naar prikbord@mskidsweb.nl en we voegen jouw woord zo snel mogelijk toe aan de lijst.

Open het woordenboek

Geschiedenis

Eeuwenlang hadden mensen klachten zonder te weten waar die vandaan kwamen. Soms schreven ze over die problemen in sagen of in dagboeken en die verhalen zijn bij ons terechtgekomen. Klik hier om meer te lezen over de geschiedenis van MS.

Headerfoto: Martin de Bouter

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Spreekbeurt Julia

Julia is 10 jaar en heeft op school haar spreekbeurt gehouden over MS. Ze heeft…

Lees verder ›
Back To Top