;
skip to Main Content

Dagboek Jasmijn

Nieuwjaar (101)

Na al het lief en leed te hebben gedeeld in de afgelopen 5 jaar, is het stoppen met delen best een beetje raar.

Het laatste verhaaltje (100)

Hoi allemaal, hier zijn we dan met ons laatste verhaaltje. Ik merk dat we het allebei best een beetje moeilijk vinden om af te sluiten, maar we zullen dapper zijn en het netjes doen.

Afronden (99)

Het einde van onze verhaaltjes zit er wel een beetje aan te komen. We zitten bijna op 100 verhaaltjes en dat in zo’n 5 jaar tijd. Als je de introductie van onze verhaaltjes leest, zie je dat ik, Jasmijn, een meisje van 8 jaar ben. Intussen ben ik al 13.

Iets anders (98)

Mijn moeder is de laatste tijd aan het mopperen over haar medicijnen. Ze gebruikt natuurlijk al zo lang dit ene middel, maar ze krijgt steeds meer last van prikplekken, en is eigenlijk al een behoorlijke tijd erg moe.

Rugtassen lol (97)

Vandaag wil ik jullie eens vertellen over “de rugzak”. Het zou zo in een werkstuk passen, maar nu gaat het gewoon over “de rugzak”, ofwel die irritante zwabberzak die je mee hebt naar school, of naar een schoolreisje ofzo.

Afspraken (96)

Afspraken maken is heel erg lastig. Daarmee wil ik eigenlijk zeggen: afspraken maken is gemakkelijk, maar je eraan houden is lastig.

Iets beter (95)

Vorige week was het ontzettend lekker weer, dus we zijn nog een keer heerlijk naar de zee geweest. Deze keer niet om te zonnen of zwemmen, maar gewoon lekker wandelen met de hondjes.

Uitloggen (94)

De vakantie is eindelijk voorbij en ik ga alweer lekker naar school. Gunst, wat heb ik mijn vriendinnen gemist. Gewoon tussen al die anderen je dag doormaken en samen dingen doen, vind ik toch wel erg fijn.

Vakantie verhaaltje (93)

Zo, we hebben dus gewoon bijna 8 weken vakantie. Grr… Dat is eigenlijk wel heel erg lang niets doen hoor. We zijn natuurlijk al heel snel een weekje weg geweest, maar wat moet je nou in hemelsnaam al die andere weken doen?

Taart verhaaltje (92)

Goed, ik zal even snel terug kijken en dan weer verder met de snelheid van het licht. Mama had dus een schub. Dat was en is echt super balen en helaas zijn de klachten nog steeds niet helemaal over. De ene dag is duidelijk de andere niet.

Omschrijving

Jasmijn is een meisje van 8 jaar, en ze heeft best een fijn leventje. Omdat haar moeder MS heeft, gebeuren de dingen thuis toch wel eens anders. Jasmijns moeder schrijft er over in kleine verhaaltjes, zelf maakt Jasmijn de tekeningen. Veel leesplezier!

Back To Top