“Bij MSkidsweb is het een en al positiviteit, superleuk!”

De hoofdredactie van MSweb en MSkidsweb heeft onze Sharon de Groot uit Waarland uitgeroepen tot vrijwilliger van aankomend seizoen, de herfst!

Sharon, vrijwilliger, herfstSinds maart 2015 is Sharon vrijwilliger bij MSweb. Eerst was ze een zeer gewaardeerde moderator van het forum. In maart 2018 begint ze ook bij MSkidsweb en eind 2019 stapt ze helemaal over naar MSkidsweb. Sharon verzamelt de interviews met kinderen, zet artikels klaar voor de website en social media en zorgt er voor dat de verjaardagspost voor de jarige kinderen op tijd wordt verzonden. Ook de spreekbeurtboekjes over MS worden door haar enthousiast gepresenteerd aan de kids die hier interesse in hebben.

Kinderen die zo’n boekje aanvragen, benadert ze voor een kort interview. Ze vertelt: “Echt mooi om telkens weer een nieuw verhaal uit te werken. De kinderen en situaties thuis zijn zo verschillend dat het elke keer weer een verrassing is een nieuw verhaal te lezen.” Sharon vindt MSkidsweb en het MSkidsweb-team (Angelique, Anouk, Audrey, Hawa, Ilse en Jody) een leuke en positieve omgeving om in te werken. “Bij MSkidsweb is het een en al positiviteit, superleuk!”

In 2022 krijgt MSkidsweb (net als MSweb dit jaar) ook een hele nieuwe website. Hier is het MSkidsweb-team al mee aan de slag gegaan. Sharon vindt het een spannend traject, waar ze naar uit kijkt. Omdat ze nog niet zo lang redacteur is bij MSkidsweb, lijkt het haar fijn de site helemaal uit te spitten en te verbeteren, zodat alles weer goed te vinden is, alles weer klopt.

Sharon is ook in haar vrijetijd zorgvuldig. Sinds kort legt ze zich toe op het fotograferen van vogels. En daarbij wacht ze net zo lang tot de vogel stil zit en ze die in de juiste hoek op kiek kan nemen. En als ze een break wil? Dan leest ze een boek, hangt lui voor de tv, gaat naar de zee of knuffelt ze de kat. En die kat is op dat moment net zo blij als wij om Sharon in de buurt te hebben 😉

We vinden het top om zo’n enthousiaste collega als Sharon bij MSkidsweb hebben! Van harte gefeliciteerd Sharon!

 

Wil je meer lezen over Sharon? Hier vertelt ze over de gastles die ze heeft gegeven over MS.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *