MS is een lastige ziekte, zowel voor jezelf als voor de mensen om je heen. Hoe ga je hier mee om? Hoe geef je de diagnose en de veranderingen een plek in je leven? Hier vind je verhalen van andere (jonge) mensen met MS en hun naasten. Ook de knuffelbeer van een vrouwtje met MS vertelt wat hij merkt van de ziekte!

Lijkt het jou ook leuk om voor ons te bloggen of te vloggen, neem dan contact op met info@mskidsweb.nl .

Blogs

MSkidsweb is blij met haar bloggers! Anouk weet nog niet zo lang dat ze multiple sclerose heeft. Marije is mama met MS van 2 jongens (11 en 13 jaar). Iris heeft al 16 jaar MS en schrijft hier over.

Ga naar de blogs

Vlogs

Audrey vlogt over haar leven met MS. Zij heeft de diagnose 20 jaar geleden gekregen.

Bekijk de vlogs

Berendagboek

Beer is de knuffelbeer van een vrouwtje met MS. Hij is heel erg lief, maar soms best stout en een beetje brutaal! Samen met zijn baas en vrouwtje beleeft hij allemaal avonturen. Veel plezier met zijn berendagboek! Wil je Beer mailen? Dat kan op troostbeer@kpnmail.nl.

Lees het dagboek van Beer

Hulphond Boris

Ken jij Boris al? Hij is een grote lieve Berner Sennenhond die zijn baasje Astrid heel veel helpt. Astrid heeft MS en Boris is haar hulphond! Daar heeft hij een speciale training voor gehad en nu kan hij Astrid helpen bij kleine en grote klusjes in huis. In zijn dagboeken hieronder lees je wat Boris allemaal meemaakt.

Lees het dagboek van Hulphond Boris

Juf met MS

Juf Elise van de Theresiaschool in Bilthoven heeft MS. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe gaat dat in de klas en wat merken de kinderen ervan? In haar vlog laat juf Elise zien hoe het is om een juf met MS te zijn.

Lees het dagboek van Juf met MS

Het verhaal van…

MSkidsweb interviewde Denise over haar MS, haar beperkingen en hoe ze omgaat met de ziekte. Chloë doet verslag vanaf het moment dat ze vage klachten krijgt en neemt ons mee in het verloop van haar MS in de eerste jaren.

Ga naar de verhalen van Chloë en Denise

Oproep

Lijkt het jou ook leuk om verhaaltjes te schrijven of te filmen, waarin je deelt hoe het is om met jouw MS te leven? Leuk, je bent van harte welkom!

Neem contact op

Headerfoto: Martin de Bouter

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Back To Top