Opdr_Beer_interview_10jr_200x300px

Gebericiteerd!

“Zeg Beer!”
“Ja, vrouwtje?”
“Weet jij wel dat MSkidsweb op 30 maart tien jaar bestaat?”
“Eehm nee, vrouwtje. Daar had ik eigenlijk geen idee van! Ooh, dan moet ik een leuk verhaaltje vertellen over tien jaar geleden. Maar eeh, toen was ik nog niet gefabriekt, om het zo maar te zeggen.”
“Nou, da’s geen probleem. Je zou eens met de Oude Witte Troostbeer kunnen praten. Die was toen al wel ge-eeeh-fabriekt.”
“Cool idee, vrouwtje! Dan ga ik hem interviewen over vroeguh…”

Goed, daar gaat ie dan, ahum… Beste lezers en lezeressen van MSkidsweb, hier is jullie razende reporter Beer. Vandaag interview ik de Oude Witte Troostbeer van mijn vrouwtje met MS. Nee, ik bedoel niet dat die beer MS heeft, maar het vrouwtje natuurlijk… Goed, kuch…

“Hallo Oude Witte Troostbeer.”
“Hallo Beer.”
“Hoe gaat het met U?”
“Nou, een beetje stramme poten en wat klitten in m’n vacht, maar verder mag ik niet klagen.”
“Van het vrouwtje begreep ik dat U al gefabriekt was tien jaar geleden.”
“Ja Beer, dat klopt. Ik kom bij de Ikea vandaan. Ik was erbij toen het vrouwtje tien jaar geleden de diagnose kreeg.”
“Wat een toeval! Ik wilde het juist hebben over tien jaar geleden! Want MSkidsweb bestaat ook tien jaar! Hoe was dat toen? Vast heel stom!”

“Ja, Beer, dat waren nog eens andere tijden. Zo waren er toen nog maar heel weinig medicijnen om MS een beetje tegen te houden. En niet iedereen had een smartphone of i-pad.”
“Zoals ik al dacht: wat stom, zeg! En hoe ging dat toen met het vrouwtje? Had die wel een smartphone?”
“Nee, Beer, maar wel een mobiele telefoon. Een zogeheten baksteen met een rare staart eraan. Dat heette antenne. Die had het vrouwtje nodig voor haar werk. Het vrouwtje werkte toen nog.”
“Heeft het vrouwtje gewerkt vroeger? Lag ze toen niet zo vaak op bed?”
“Nee, Beer. Het vrouwtje werkte de hele week. Maar ze was wel steeds heel erg moe. Soms hoorde ik haar tegen de baas klagen hierover. Die vond dat steeds maar stom. Wat was er toch aan de hand met het vrouwtje?! En toen kreeg het vrouwtje hele rare klachten. Ze voelde ineens haar linker achterpoot niet meer. En had heel vaak kramp.”
“Hè, get!”
“Ja, en ze kon ook niet meer rennen.”
“Wat? Niet meer rennen? Ook niet als er een beer aankwam?”
“Nee, Beer, ook niet als er een beer aankwam.”
“Oh, da’s wel heel naar. En wat gebeurde er toen?”
“Nou, toen moest het vrouwtje in een heel lawaaiig ding en werden er allemaal foto’s van haar zaagsel gemaakt En toen bleek dat ze MS had.”
“Foto’s van haar zaagsel? Deed dat niet pijn?”
“Nee, Beer, dat viel wel mee.”
“Oh… Jeetje… Nou…”

Tja, de tijd is op en m’n interview mag niet te lang worden, want anders worden ze boos bij MSkidsweb. Dus OWT: hartelijk dank voor het gesprek. Misschien kunnen we over tien jaar verder kletsen! Enneh: MSkidsweb GEBERICITEERD!!
Nou doei, Beer

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *