Filmpje Beer actie warm hart

Beer!

‘Waar ben je?’
‘Hier vrouwtje! Smak’
‘Eeehm, waar is “hier”?
‘In de keuken! ‘Smek’
‘In de keuken?! Verdorie, Beer, haal je kop eens uit die pot met honing! Moet je nou eens kijken hoe je eruit ziet. Zo kun je niet op het filmpje!’
‘Filmpje? Kom ik in een filmpje? Gaan we weer vloggen?’
‘Ja, we gaan ook vloggen, maar eerst gaan we een ander filmpje maken.’
‘Oh, wat spannend! Wat gaan we doen dan?’
‘Nou MSkidsweb doet mee aan een actie van de televisie.’
‘Kom ik op de televisie?’
‘Nee, dat bedoel ik niet, Beer. MSkidsweb doet mee aan de Warmhartactie van KRO-NCRV. Dat zijn televiezenders.’
‘Warmhartactie. Hmmm, en waarom dan? En hoe dan?’
‘Nou, dat zal ik je vertellen. Het is een actie voor goede doelen. Als je zo’n goed doel een warm hart toedraagt kun je erop stemmen. En als zo’n goed doel dan heel veel stemmen heeft, dan kan het geld krijgen.’
‘Oh en dan moet ik zeker voor MSkidsweb reclame maken. In het filmpje. Om stemmen te vragen.’
‘Jij snapt het, Beer. Maar eerst je snuit eens schoonmaken. Met zo’n plakbek kun je toch niet op de film…’

Oh, jottum! Ik mag weer een filmpje maken. Met de baas en het vrouwtje. Het filmpje is voor Instagram. Het moet heel leuk zijn en ook heel kort. Nou ben ik van mn eigen al heel leuk natuurlijk. Maar met alleen mijn snoezelige snoetje (Smoezelige snoetje zul je bedoelen, Beer) red ik het natuurlijk niet. Dus hebben baas en vrouwtje bedacht dat ik ook iets moet zeggen enzo. En ik hoorde ze iets murmelen over ballonnen. Ik vind het allemaal best wel spannend.

Maar voor MSkidsweb doe ik echt alles!

Stel je voor dat we centjes winnen. Wat zouden we daar allemaal mee kunnen doen? Hoeveel kilo zalm en potten honing zou je daarvoor kunnen kopen? Of zou de prijs daar niet voor bedoeld zijn? We zouden wel allemaal leuke filmpjes en spelletjes kunnen laten maken. Om kinderen nog beter te kunnen vertellen wat er met hun moeder of vader gebeurt wanneer die MS hebben. En we kunnen dan nog meer spreekbeurtboekjes laten maken en ballonnen en stickers en zo. Misschien nog wel andere dingen die ik met mijn zaagselkop even niet kan verzinnen.

Het maken van zo’n filmpje is best wel een berenklus. Eerst ga ik samen met het vrouwtje een opname maken van wat ik in het filmpje ga zeggen. Daarna zet de baas een heel groot groen scherm neer. En daar moet ik dan met mn bips voor gaan zitten. En dan ga ik acteren. Ik wil niet onbescheiden zijn, maar ik vind mezelf echt een natuurtalent. Ik heb ook geen make-up ofzo nodig. Ik zie er van mezelf al heel tof uit. Al zeg ik het zelf, kuch. De baas neemt mijn acteerwerk op en spijkert het filmpje in elkaar en tadaaaa: weer een meesterwerk voltooid (‘Nou, Beer, zo kan ie wel weer…’). Ik hoop dat jullie gaan kijken op Instagram.

Maar even terug naar de Actiewarmhart. Hebben jij en je ouders nog niet gestemd, maar vind je MSkidsweb wel heel leuk? Stem dan alnog op onze actiepagina!

Nou doei!
Beer

Wil je méér verhalen van Beer lezen? Klik hier (let op: de actie is afgelopen).

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *