Anouk, Marije en Iris bloggen regelmatig over hun leven met MS. Daarnaast hebben we gastbloggers: kinderen die eenmalig hun verhaal delen.

Anouk

Anouk

Anouk is 26 jaar en ze weet nog maar kort dat ze MS heeft (sinds 2019). Toch wil ze kijken of ze zowel anderen als zichzelf kan helpen door haar verhaal te delen, en te vertellen wat ze zoal doet en hoe ze zich voelt bij dingen. Ook beantwoordt ze graag jullie vragen.

Ga naar de blogs van Anouk

Marije

Marije

Marije is 41 jaar, getrouwd met Marc en mama van twee jongens van bijna 11 en 13 jaar. Samen met hun twee katten wonen ze in Zwijndrecht. Marije heeft sinds augustus 2007 MS. Ze werkt als opticien.

Ga naar de blogs van Marije

Gastbloggers

Gastbloggers

Af en toe ontvangt MSkidsweb verhalen van kinderen die wat uitgebreider vertellen over hun leven met een ouder met MS, of over hun eigen leven met MS. Zij en wij delen deze verhalen natuurlijk graag met jullie. Heb jij ook een verhaal dat je wilt delen met ons? Mail het naar prikbord@mskidsweb.nl

Ga naar de verhalen van de gastbloggers

Iris

Iris

Iris de Jong is 25 jaar en heeft al zestien jaar MS. Zij vertelt wat er zoal in haar leven met MS gebeurt en wat er in het verleden gebeurd is. Zowel de leuke dingen als dingen die minder leuk zijn, komen aan bod in haar blog.

Lees de blogs van Iris

Ook bloggen voor MSkidsweb?

Lijkt het jou ook leuk om verhaaltjes te schrijven waarin je deelt hoe het is om met jouw MS te leven? Leuk, je bent van harte welkom! Stuur een mailtje naar ilse@mskidsweb.nl voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Back To Top