In mijn vorige blog had ik het over Klimmen tegen MS en onze vakantie. Maar er is in de tussentijd natuurlijk wel meer gebeurt. Dat heb ik even op een rijtje gezet voor jullie.

Anouk, dingenJelmer en ik zijn na Pasen naar de Keukenhof geweest. Dat was op zich leuk, maar vooral heel druk en veel ook van hetzelfde. Dus voor ons een vinkje op de lijst van oké gedaan, hoeft niet nog een keer. Ook mochten Jelmer en ik op 1 mei aansluiten bij de vrijwilligerslunch van MSweb! Eindelijk eens wat meer mensen in het echt zien in plaats van altijd alleen maar via de mail contact hebben. Het was ontzettend goed geregeld, heel veel eten op tafel en een leuke sfeer. Daarnaast was het voor ons lekker dichtbij, in Amsterdam wat we fijn vond.

Andere leuke dingen

Vlakbij ons zou een Japan Light Festival georganiseerd worden. Daar zijn we op 8 mei naartoe gegaan. Ook dat is een vinkje van gezien en niet weer,, want het viel eigenlijk nogal tegen. De lampjes en vormen die er stonden waren wel mooi maar het was weinig. Het draaide vooral om het eten wat je kon kopen en dat was allemaal bij elkaar dan wel weer een beetje duur, helaas.

Voor werk ging ik een cursus volgen in Ridderkerk op 9 mei. Ik mag namelijk in het nieuwe seizoen ook de senioren een les gaan geven als onderdeel van OldStars. Een initiatief vanuit het Ouderenfonds dat gericht is op bijna alle sporten, maar dan op een eigen manier voor de oudere leeftijdsgroep.

Op 18 mei zijn we naar een voorstelling van Rayen Panday geweest. Dit was onze tweede show van hem. We vonden zijn vorig show leuker maar het was wel weer fijn om er even samen uit te zijn. Zeker nadat de show van Pieter Derks die we zouden gaan bezoeken een paar weken ervoor uitviel, omdat die zijn stem kwijt was geraakt. Een cabaretier zonder stem kan natuurlijk niet. Het weekend van 18 en 19 juni ging ik mee naar Hajraa. Een volleybal (maar meer drank) toernooi in Eindhoven. Het was heel warm die zaterdag maar ik heb de hele dag volbracht en ook de avond/nacht tijdens het feest. Ik ben wel wat eerder terug naar de tent gegaan dan de anderen, maar zeker wel een leuk weekend gehad!

May 50K

Ook deed ik mee aan de May 50K. 50 kilometer wandelen. Ik ging voor alleen het wandelen niet ook fietsen, in de gehele maand mei. Mijn eind totaal aan gelopen kilometers was 65 en ik had 565 euro opgehaald. Ook deze maand probeer ik te blijven lopen. Strava heeft ook deze maand een 50 kilometer challenge, maar nu op een wat lager pitje dan in de maand mei. Ook heb ik me samen met mijn moeder ingeschreven voor de 10 kilometer wandeltocht van de Dam tot Dam op 17 september. Mijn langste wandeling die ik tot nu toe gemaakt heb is 7 kilometer, met een rustmoment, dus met een beetje trainen (lees meer wandelen) moet die 10 kilometer wel te halen zijn.

 

Wil je de eerdere blogs van Anouk lezen? Klik hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *