Anouk HuisIn de vorige blog vertelde ik met enthousiasme dat Jelmer en ik een huis hadden gevonden waar we allebei een dikke JA! voor gaven. Helaas is ons bod hierop niet geaccepteerd. De zoektocht gaat dus nog weer door. Het heeft eventjes stil gelegen omdat we ons stiekem al iets te veel verheugd hadden op het huis, maar nu gaan we toch weer met nieuwe moed opzoek naar een ander huis!

De zomeractiviteit zit er nu ook op. Het begon met 10 kinderen, maar uiteindelijk had ik 4 kinderen die zo goed als vast kwamen. Later zelfs nog 4 kinderen die aardig vaak zijn gekomen. Geen hele grote groepen en niet helemaal zoals ik het voor me had gezien. Toch heeft het me juist ook wel energie gegeven om de middagen te blijven geven.

Wel merkte ik als het warm was en dat was het de afgelopen tijd best vaak, dat ik er sneller moe van werd. Mijn lichaam wilde dan niet helemaal doen wat ik wilde dat het zou doen. Gelukkig ben ik er tot nu toe wel zonder echte problemen doorheen gekomen.

In de tussentijd dat de zomeractiviteit bezig was, ben ik ook een paar keer naar het ziekenhuis geweest. Zowel voor mezelf om weer bloed te laten prikken en om een formulier op te halen, maar ook voor Jelmer. Hij heeft al sinds vorig jaar last van zijn achillespees. Nu is er eindelijk duidelijkheid over wat er was en heeft ie een prik gekregen.

Naast dat het ziekenhuis dan een soort van uitstapje was (niet zo’n leuke natuurlijk), hebben we ook wel een beetje echte kleine uitstapjes gemaakt. We zijn op een zondag naar het strand gegaan en hebben samen met mijn ouders wat gegeten. We zijn samen op de fiets een middagje naar het Twiske gegaan om er even uit te zijn. Hebben met het bootje van de buurman mogen varen en we hebben mijn ouders mee uiteten genomen, omdat ze het al 4 maanden non-stop met ons moeten doen door corona.

Er zit nog wel het een en ander aan te komen de komende tijd qua werk, sport (ik ga weer volleyballen) en uitstapjes. Genoeg om naar uit te kijken!

 

Wil je de eerdere blogs van Anouk lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van van andere jonge mensen met MS? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *