Het is weer tijd voor de volgende update, blog nummer 4 alweer!

BallSportsHelaas hebben we momenteel nog steeds heel veel last van corona. Doordat er nog steeds niet veel kan en mag is het tijd om dan maar de focus op andere dingen te zetten. Het enige wat nog wel steeds kan en mag is dat ik drie dagen in de week naar de fysio ga! Maar dat ik dat doe wisten jullie al. Nu dan de andere dingen die ik bedacht heb om mijn tijd een beetje rond te komen.

Zoals jullie weten heb ik mijn eigen bedrijf, waar ik nu niet voor mag werken. Wel kan ik veranderingen binnen mijn bedrijf maken. Zo heb ik mijn bedrijfsnaam toch naar BallSports veranderd, een L meer na bal om het geheel Engels te maken. Naast deze naamswijziging heb ik ook de focus ergens anders op gelegd. Niet meer training geven, evenementen organiseren en verenigingen advies geven, maar peuters, kleuters en clinics. Bij deze wijzigingen hoort natuurlijk ook een nieuwe website! Die is gemaakt door vriendlief en daar ben ik ontzettend blij mee. Nog wat kleine aanpassingen qua tekst, maar verder is die klaar.

Nu ben ik ook weer begonnen om voor BallSports te gaan bloggen en ben ik zelfs óók begonnen met vloggen! Nooit gedacht dat ik dat zou gaan doen, maar zo kan ik toch nog een beetje betrokkenheid tonen bij de kinderen en ze proberen te bereiken. Ik deel leuke spelletjes met ze. Het enige minpuntje is dat ik hier niet altijd zin in heb en ook niet altijd de ruimte. Heb ik wel zin dan heb ik te weinig ruimte en haak ik al snel weer af. Maar als ik dan eenmaal bezig ben met filmen dan film ik ook niet 1 filmpje, nee dan zijn het er een stuk of 4, 5 en soms zelfs 6.

Er zijn nieuwe maatregelen maar alsnog mag ik niet werken. Daar baal ik toch wel beetje van. Ik ben het thuis zitten wel zat en omdat ik de zekerheid van een vaste baan mis, ben ik niet echt in de mogelijkheid om een eigen huis te kopen. Dat wil ik binnenkort toch wel gaan doen, zodat ik samen kan gaan wonen. Hierdoor merk ik wel dat ik wat in een dipje raak. De ene dag ben ik er niet mee bezig en voel ik me goed, maar het andere moment zie ik het allemaal even niet meer zitten.

Hopelijk snel wat verandering want anders weet ik echt even niet meer en dan hopelijk ook weer een vrolijkere update!

 

Wil je de eerdere blogs van Anouk lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van van andere jonge mensen met MS? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *