In mijn vorige blog gaf ik het al aan, maar het eerst uitstapje is nu echt geweest. Een midweekje samen met Jelmer naar Luxemburg. Heerlijk om er even uit geweest te zijn. We hadden een soort hotelkamer, maar dan in een huisje.

Anouk, LuxemburgJelmer had heel netjes de fietsen van ons beide klaargezet, maar ik ben uiteindelijk daar niet gaan fietsen. Jelmer heeft als voorbereiding op de Mont Ventoux 2 korte rondjes gemaakt, maar of het genoeg is…?

In Luxemburg hebben we aardig wat gezien, maar het was niet zo dat we heel lang op bepaalde plekken hebben rondgehangen. Het is daar allemaal wel erg mooi, maar we hebben niet het idee dat we er nu nog een keertje naar toe willen. We hebben het wel gezien.

Mijn werk bij Gooise Meren Beweegt zit er ook op nu. Heb daar een half jaartje gewerkt als Buurtsportcoach, maar heel veel heb ik in die tijd eigenlijk niet echt gedaan. Wel kan ik dit nu op mijn CV zetten voor in de toekomst.
In de zomervakantie ga ik ook 3 lesjes geven ter voorbereiding op de lessen die in het nieuwe schooljaar (volleybalseizoen) gedraaid gaan worden. Verder staat er nog niet heel veel meer nieuws op de planning, behalve wat opties. In het nieuwe jaar heb ik dan op maandag en op vrijdag wat staan. Ook ben ik nog wel heel erg aan het zoeken en kijken wat ik dan zou willen qua werk, maar ook vooral wat ik kan.

Qua sport ga ik kijken of ik misschien samen met een vriendinnetje ga tennissen. Heb dat vroeger wel al eens gedaan en blijf het een erg leuk spelletje vinden. Het is vooral ook iets dat niet te ver weg is en waarvoor ik dus niet lang hoef te reizen. Ook ga ik misschien wel af en toe golfen samen met mijn achterneef. Die heeft besloten te gaan stoppen met korfbal en zei dat-ie wel eens wilde gaan golfen. Dat wil ik ook wel, dus dat kunnen we ook wel eens samen gaan doen.

Luxemburg zit er net op, maar Frankrijk komt al steeds dichterbij. Eerst gaan we een dagje naar Dijon, dan rijden we door naar Bedoin om daarna naar Lyon te gaan. Enige wat nog bedacht moet worden is wat we na Lyon gaan doen en dat zullen we toch wel snel moeten verzinnen, omdat het allemaal steeds dichterbij komt.

De tweede vaccinatieprik tegen corona heb ik ook binnen, dus ik ben geheel gevaccineerd. Maar jeetje, wat had ik nu toch wel een last van die prik. Van de eerste had ik alleen een beetje een zware arm, maar nu was het echt niet fijn. Het begon al vrij snel nadat ik de prik binnen had gekregen en duurde zeker 2 dagen voordat het een beetje weggezakt was.

Lekker vooruitzicht wel om er zo snel alweer even uit te gaan en nu wat langer met meerdere locaties op de planning. Daarna niet zoveel in de zomervakantie, tijd om even bij te komen van de verbouwing, de verhuizing etc. Maar dan wel wat aan de tuin doen om die een beetje zomer ready te maken!

 

Wil je de eerdere blogs van Anouk lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van van andere jonge mensen met MS? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *