We zijn alweer een half jaar verder sinds mijn laatste blog. Vaak dacht ik wel: ‘Ohja ik moet nog weer even eentje schrijven’, maar elke keer kwam ik niet verder dan er aan denken, het daadwerkelijk typen bleef steeds achter. In deze blog vertel ik jullie over wat ik het afgelopen half jaar heb meegemaakt. Want in dat half jaar zijn er wel allerlei dingen gebeurt die het delen waard zijn. Al moet ik daar toch ook wel weer even beetje voor graven in geheugen en agenda zodat ik zeker weet dat ik niets vergeet.

 

In April zijn Jelmer en ik namelijk naar Roosendaal geweest, voor mijn verjaardagscadeau. We gingen indoor skiën in Rucphen om te kijken of ik dat nog zonder problemen voor elkaar kon krijgen. En met succes! We zouden als we willen gewoon weer een keer op wintersport kunnen gaan.

In mei stond een vakantie richting Portugal weer op de planning. Even 10 dagen genieten van mooi weer, niets doen, lekker bij het zwembad hangen, gewoon even tot rust komen. De 10 dagen dat wij er waren, waren mijn ouders er ook. Ook zijn wij in mei naar de voorstelling Zenuwslopend geweest in Amsterdam.

In juli heb ik de cursus Seniorensportleider afgerond. Met deze cursus heb ik nog meer inspiratie en informatie opgedaan over het lesgeven aan senioren. Alleen ben ik in juni gestopt met BallSports. Ik kreeg er steeds minder energie van en moest er steeds meer moeite voor doen om iets voor elkaar te krijgen. Toch geef ik nu nog 1 uurtje les aan seniorendames in Westzaan maar meer dan dat doe ik niet meer.

In augustus heb ik een nieuwe baan gevonden! 24 uur als officemanager bij Exventure. Vlakbij huis. Daar zit deze week mijn proeftijd erop, werk ik er dus al 2 maanden en ik denk dat ik nog nooit zo goed op m’n plek heb gezeten ergens. Een heel klein bedrijf, met mij erbij 4 werknemers, in de sportwereld en een plek waar ik mijn pietje precies zijnde helemaal los kan laten.

Jelmer en ik hebben in juli meegedaan aan een beachtoernooi samen. Het ging niet heel lekker, heel veel wind, heb het zelfs op een gegeven moment eigenlijk op willen geven maar gelukkig heeft Jelmer mij erdoorheen getrokken en zijn we 11e geworden van de 15.

Billy heeft in juli ook in totaal een week bij de dierenarts doorgebracht. Meneer ging niet meer plassen want hij had last van blaasgruis. Als we niet heen waren gegaan had het slecht uit kunnen pakken maar gelukkig nu met dieetvoer is er niets meer aan de hand en kunnen we blijven genieten van ons monster.

En dan hetgeen waar ik in juli ook heel druk mee bezig ben geweest, zelfs weer mee in de krant ben gekomen, op de voorpagina, is de toiletpas. Ik heb geprobeerd om meer bekendheid te geven aan de toiletpas en dat er meer stickers geplakt zouden gaan worden. In Zaandam heb ik 4 plekken zover gekregen dat ze de sticker op gehangen hebben en in 1 Amstelveen heb ik er eentje mogen plakken. De stadsmanager is nu bezig om nog meer winkels/bedrijven zover te krijgen dat ze meedoen hieraan en hopelijk hebben we dan hier in het centrum voldoende plekken.

Als laatst dan nog een nieuwe sportactiviteit. Ik had een workshop Yoga geboekt zodat ik daarna een maand lang allerlei lessen mocht gaan volgen. Hierdoor heb ik 4 verschillende soorten lessen gevolgd en ben ik er achter gekomen wat ik wel en niet leuk vind om te doen. Wil best doorgaan met het volgen van lessen maar ik vind het veel te duur. Nu maar eens kijken of ik via youtube lessen zal gaan blijven volgen. In ieder geval moet ik echt wel weer wat meer gaan bewegen. Al wil ik ergens ook wel weer volleyballen maar of dat ook echt iets structureels gaat zijn …

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *