Omdat de vorige blog lang op zich heeft laten wachten heb ik al meteen een herhaling op de vorige in elkaar gezet!
Ik vertelde namelijk heel kort dat ik gestopt ben met BallSports en dat ik een nieuwe baan heb. Daar wil ik jullie toch iets meer over vertellen.

 

In juni ben ik gestopt met de lessen die ik normaal gaf, omdat de zomervakantie op de stoep stond maar vooral omdat ik merkte dat het me steeds meer tegen stond om bezig te zijn met de lessen. Een moeilijk besluit want het was (en is nog steeds wel) mijn kindje waar ik 6 jaar geleden mee begonnen ben.

In Duivendrecht heb ik een vervangster gevonden. De juf waarvan ik weer de lessen overgenomen had toen ik daar bij de vereniging binnen kwam. Met een gerust hart gaf ik dat dan toch wel over. Bij Compaen is er ook een nieuwe docent maar dat is allemaal buiten mij om gegaan en dat vind ik helemaal prima. Daar ben ik ook verder niet meer verbonden. Bij Duivendrecht vraagt ze nog wel eens om wat ideetjes etc.

Op mijn auto had ik altijd BallSports achterop staan. Dat heb ik weg laten halen. De materialen kunnen ook allemaal uit de auto en wat ik voor de seniorenles nodig heb moet ik dan even pakken maar hoeven niet non-stop in de auto te blijven. De auto gaat weer gewoon als normale auto gebruikt worden. De materialen krijgen hoogstwaarschijnlijk ook een nieuw leven bij 1 of 2 verenigingen. Zij hadden wel interesse om het een en ander van mij over te nemen aangezien ik echt niet meer alles nodig hebt en veel dubbel heb.

Dan mijn nieuwe baan bij Exventure. Ik ben daar een beetje een manusje van alles wat betreft het kantoor. Ik moet er voor zorgen dat er  meer structuur komt. Ook zorg ik ervoor dat alles voldoende aangevuld is, de facturen op tijd betaald worden, het kantoor er professioneler uit ziet en doe ik allerlei administratieve klusjes. Op kantoor is er een vooral een mannen cultuur en zijn we op zoek naar die vrouwelijke touch. Gelukkig kan ik mezelf heel goed stand houden binnen een mannencultuur en het zijn ook maar 3 (of soms 4) mannen waar ik rekening mee moet houden dus dat gaat vooralsnog heel goed. Ik zit daar echt super op m’n plek. Ik heb een contract voor een halfjaar en daarna zien we wel of het verlengd wordt of niet. Ik zit in ieder geval de komende 4 maanden nog daar. Jelmer en ik zijn 1 oktober even langs geweest bij een event wat wij organiseerden en ik mocht meteen ook aan de slag. Ik mocht medailles en consumptiemuntjes uitreiken.

Tijdens mijn proefperiode ging ik wel 2 weken op vakantie, want ja, die stond al vast. We gingen naar Frankrijk waar we op een camping overnachtten in een Lodge. Qua weer was de vakantie echt top! We hadden verwacht dat ons slaapvertrek wel afgesloten zou zijn van de buitenlucht maar helaas was dat niet zo. Elke avond heeft Jelmer een spinnenjacht moeten doen. Hij had elke keer een stuk of 3 grote spinnen weg moeten halen. Helaas waren wij ook veruit de jongste op de camping en vielen wij in het niets bij alle grote campers en caravans die op de camping stonden.

Er staan de komende tijd ook al een aantal weekendjes weg op de planning. We gaan naar Zeeland en naar Valkenburg. Jelmer speelt dit seizoen op een lager niveau. Hij speelt zijn thuiswedstrijden op vrijdagavond en veel uitwedstrijden ook, dus weekenden hebben we veel vrij. We kunnen dus wat meer uitstapjes gaan maken!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *