Tijd voor blog nummer 6 alweer! De tijd gaat best snel.

Anouk tijd snelWat heb ik de afgelopen tijd dan allemaal gedaan? Er mag weer meer ondanks de corona, maar toch gebeurt er nog niet veel. Of wij doen niet echt veel meer.

Door de corona zijn er veel Webinars (online informatielessen) te volgen. De lessen gaan over allemaal verschillende onderwerpen. Normaal zou ik dan in een sporthal zitten om zoiets te volgen. Nu kan het gewoon vanuit huis. Hoe fijn is dat?! Daar heb ik er in de afgelopen weken een paar van gevolgd, de één leuker en interessanter dan de ander.

Mijn vriend Jelmer en ik zijn er even een avondje uit geweest om te kijken of we Zeevonk (een bolvormig, ééncellig organisme) konden spotten. Er werd gezegd dat in Wijk aan Zee de mogelijkheid was om dat ’s avonds te zien, dus hup wij een avondje naar het strand. Heerlijk genoten van het zonnetje en daarna op het terras gewacht tot het echt donker werd. We zijn gebleven tot half 12, helaas geen Zeevonk. Uiteindelijk bleek ook, dat hij daar niet gespot kon worden.

Verder zijn Jelmer en ik op zoek naar een huis. Het plan is dat we hopelijk snel samen kunnen gaan wonen. We hebben een paar huizen bezocht. Vooral bij één (waar wel nog het één en ander aan gedaan moet worden) zien we onszelf eigenlijk wel wonen. Toch hebben we nog niet meer gedaan dan dat. Hopelijk kunnen we wel voor dit huis een bod uitbrengen en wie weet gaat dat dan de goede kant op!

Dan is mijn zomeractiviteit er natuurlijk ook nog. Daar heb ik veel promotie voor gemaakt. Flyers in de brievenbussen gegooid, promotieberichten op Facebook en contact met scholenorganisaties om het te delen. De eerste week zit er op het moment van schrijven op. helaas kon alleen de eerste dag doorgaan. De woensdag had ik geen inschrijvingen en de donderdag te slecht weer. Volgende week krijgen we als het goed is beter weer!

Wil je de eerdere blogs van Anouk lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van van andere jonge mensen met MS? Klik dan hier.

Wil je meer lezen over de zeevonk dan kan dat hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *