Het is dan wel vakantie wat voor mij vooral 6 weken vrij betekent, maar dat is ook meteen wisselvalig. Ja, het is lekker hoor dat ik even niet hoeft te werken, of nou ja even, 6 weken is wel lang. Dat betekent dan dus ook 6 weken geen inkomen. Voor het Sportcentrum houd ik nog wel de mail bij. Zo komt er dus nog wel een klein beetje geld binnen, maar ik kan niet wachten om weer te beginnen.

Brussel, Blog, AnoukVoordat er ook echt daadwerkelijk weer begonnen kan worden moeten er nog wel wat afspraken en belangrijke punten geregeld worden. Zo ben ik op vrijdag niet meer in Wognum te vinden, maar ga ik naar Oostzaan. Net als de donderdag, dan zit ik de gehele dag in Oostzaan. In de middag komen daar de kleuters bij en in oktober als alles goed gaat de senioren. Op vrijdagmiddag nog wel gewoon Duivendrecht. Hopelijk in oktober ook Edam/Volendam erbij. Op de woensdagmiddag voor kleuters  en in het nieuwe jaar komen dan hopelijk ook de peuters erbij. Genoeg te regelen dus nog.

Social Media

Om BallSports qua social media gebruik iets professioneler te maken zijn Jelmer en ik druk bezig geweest om een template te maken. Die ga ik altijd gebruiken als ik iets wil plaatsen. Daarnaast heb ik een overzicht gemaakt met informatie en posts die ik graag wil delen. Naast dat ik voor BallSports druk bezig ben met social media, is ook meteen de stap naar de mediacommissie van de volleybalvereniging te maken. Samen met 3 anderen gaan wij proberen de vereniging in een positief daglicht te zetten door Instagram en facebook goed te gaan gebruiken.

Jelmer en ik hebben een handtekening gezet om aan de slag te gaan met zowel aan de voorkant als aan de achterkant dakkapellen te laten plaatsen. Als dat gebeurt is kunnen we de zolder afmaken. Dat gaat zoveel meer leefruimte betekenen! Alleen nog even wachten wanneer ze ook daadwerkelijk geplaatst kunnen gaan worden.

Volleybal

Omdat het volleybalseizoen weer bijna gaat beginnen hebben we er af en toe op een trainingsavond een extra eter bij. Dat is wel een hele omschakeling om te moeten bedenken wat we dan voor 3 of 4 personen maken en hoeveel je dan nodig hebt. Maar tot op dit moment is het gelukkig allemaal nog wel goed gegaan!

Komend seizoen wil ik ook wel weer af en toe gaan kijken of ik een avond mee kan doen met een training. Toch wil ik vooral ook weer gaan kijken of ik de fysio op kan gaan pakken. Ik merk de laatste tijd wat krachtsvermindering in mijn handen. Ook moet ik wat rechterop gaan staan, dus dat zijn goede punten om bij de fysio mee te beginnen.

Brussel

Zo vlak voor de start van het volleybalseizoen zijn Jelmer en ik er ook nog even tussenuit geweest. Een weekendje Brussel. Jelmer wilde het als een soort verrassing doen. Hij vroeg op een gegeven moment of wij een bepaald weekend iets hadden en bleef daarna stil. Het enige wat ik uiteindelijk wist was waar we naartoe gingen, Brussel dus, maar verder wist ik er niets vanaf. Dus zo gingen we met de trein die kant op, in het warmste weekend ever voor mijn gevoel. We zullen zeker nog een keertje terug gaan, want door de hitte hebben we niet alles kunnen doen wat we wilden. Het was wel heel fijn om er even tussenuit te gaan met z’n tweeën.

Ook waren wij uitgenodigd om bij een feestje op 19 augustus in Utrecht te zijn. Daar was toen de start van de Vuelta. Zo konden we de ploegentijdrit van dichtbij mee te maken, heel gaaf!

 

Wil je de eerdere blogs van Anouk lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van van andere jonge mensen met MS? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *