Hoi!

Dit is mijn eerste blog voor MSkidsweb om te kijken of dit iets voor mij en de lezers gaat zijn. Maar voordat ik met een heel verhaal over mijn ervaring en weet ik het allemaal ga komen, zal ik mezelf eerst voorstellen. Mijn naam is Anouk, ik ben 24 jaar oud en ga dus kijken of ik dit elke maand wil gaan doen. Sinds 17 juli 2019 is bij mij de diagnose MS vastgesteld, nog aardig pril dus.

Blog Anouk 2020Toch wil ik kijken of ik zowel anderen als mezelf kan helpen door het schrijven van deze blogs. Hiermee wil ik zoals gezegd mijn eigen verhaal delen: wat doe ik zoal en hoe voel ik me bij dingen. Daarnaast ben ik benieuwd of en welke vragen er vanuit jullie zijn en hoe ik daar aan kan bijdragen om deze te beantwoorden.

Wat doe ik dan zoal op dit moment. Ik ben eigenaar van het bedrijf BalSports en hiermee geef ik sportlessen aan peuters en kleuters. Daarnaast ben ik op momenteel nog sportinstructeur bij een BSO en geef naschoolse lessen op het gebied van volleybal in de gemeente Amsterdam. Werken met kinderen is om het zo te noemen wel mijn passie. Ik hou ervan om met kinderen bezig te zijn. Vandaar ook dat ik met deze blogs wil kijken wat ik hier uit kan halen. Naast dat ik met alles van hierboven (behalve het schrijven van deze blog) mijn geld verdien ben ik op dit moment ook nog de persoon die alle sociale media posts maakt, schrijft en plaatst voor het nationaal doventeamvolleybal.

Nu ben ik een half jaar verder, heb ik medicijnen en tot op heden gaat het hartstikke goed! Geen last gehad van een aanval of wat dan ook. Maar ja, het zicht is niet echt lekker op sommige momenten. Vooral ’s avonds heb ik er last van, daarom draag ik dan maar een nachtbril. Op 10 februari staat mijn MRI gepland die als 0-meting genomen gaat worden. Best een spannend moment gaat dat zijn, want ondanks dat ik nergens last van heb kan het zomaar zijn dat de medicijnen niet zo goed hun werk doen. Duimen maar!

Voor nu is dit het wel. Jullie weten in ieder geval iets van mij en mijn leven met MS momenteel. Het zou leuk zijn als het aanslaat en ik dus misschien wel elke maand een blog mag gaan schrijven. Dan kan ik daar nog meer in terug laten komen wat ik doe voor werk.  Hoe ik dan met mijn MS omga en wat er op de planning staat. Daarnaast kan ik vooral antwoorden geven op vragen waar jullie mee zitten. Laat vooral weten wat je er van vond en wat je graag beantwoord wilt hebben. Wie weet ga ik daar dan de volgende keer op in!

 

Wil je meer blogs lezen van andere jonge mensen die net als Anouk MS hebben? Klik hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *