Zo zit je al de hele maand december met het idee: “Ik moet echt even een blog schrijven,” en voor je het weet is de maand alweer voorbij! Gelukkig is het me toch gelukt om de blog te schrijven. In deze blog vertel ik jullie over allerlei leuke uitjes die ik heb gedaan, zoals meedoen aan de Urban Walk, naar een concert gaan, en een gezellig weekendje weg.

 

In mijn vorige blog sprak ik over de uitstapjes die we van plan waren te maken. In oktober zijn we naar Zeeland geweest, naar het dorp Renesse. We bezochten dit plaatsje ook vanwege een windsurfevenement dat deels door mijn werk was georganiseerd. Zo konden we twee leuke dingen mooi combineren. Jelmer maakte op zaterdag foto’s tijdens het windsurfen. We genoten van een weekend weg, keken rond in verschillende dorpen, en genoten van lekker eten samen.

Op 28 oktober zijn we naar de show van Acda en de Munnik gegaan. Ongeveer een half jaar geleden kreeg Jelmer de melding via Spotify dat ze een show zouden geven. Daar wilde hij graag heen. . Nu vind ik de muziek van Acda en de Munnik ook goed dus gingen we daar samen heen. Vooraf hebben we natuurlijk wel in de buurt iets lekkers gegeten! 

Op 12 november hebben Jelmer en ik deelgenomen aan de Urban Walk in Utrecht, deze keer georganiseerd in samenwerking met het Nationaal MS Fonds. Mijn doel was om veel geld op te halen, maar helaas verliep de voorbereiding niet helemaal zoals ik had gehoopt. Toch was het mooi om hieraan bij te mogen dragen, ook al was het eindbedrag niet wat ik vooraf had verwacht.

In november hadden we ook een uitstapje gepland naar Berg en Dal. We namen onze fietsen mee om een stukje te gaan fietsen. Het bleek echter behoorlijk heuvelachtig, waardoor het fietsen wat pittiger was dan verwacht. Na een overnachting in Berg en Dal gingen we door naar Borne, waar we de verjaardag van de beste vriend van Jelmer vierden. Hoewel we oorspronkelijk van plan waren om op de fiets te gaan, kozen we uiteindelijk toch voor de auto vanwege de regen.

Die maand zijn we ook samen naar Valkenburg gegaan. Het was het tweede weekend dat Valkenburg was omgetoverd tot kerststad, dus het was super druk en je had kaartjes nodig om dingen te bezoeken. Het hotel was echter echt super mooi en modern. Naast het bezoeken van kerststalletjes, gingen we ook naar een nabijgelegen kasteel en bezochten we de dierentuin (GaiaZoo). We wilden eigenlijk onze fietsen meenemen, maar vanwege een storm besloten we dit niet te doen. Achteraf gezien viel de storm wel mee, dus hadden we ze misschien toch kunnen meenemen.anouk

Tussen de uitstapjes en kerst hebben we niet veel ondernomen. Ik heb wel nog mooi nieuws om te delen: ik heb een jaarcontract gekregen. Voorlopig blijf ik werken bij Exventure! Zij zijn blij met mij en ik zit daar erg op mijn plek. Er kan nu ook vanuit huis gewerkt worden en dat vind ik heel fijn.  

Tijdens kerst hadden we een drukke planning. Zoals elk jaar waren we op kerstavond bij mijn ouders, samen met oma, tante en de beste vriendin van mijn tante. Eerste kerstdag gingen we met de schoonfamilie naar een theatervoorstelling, gecombineerd met eten tussendoor. Tweede kerstdag gingen we met mijn ouders uit eten. Ik merkte wel dat al die afspraken met kerst en het heen en weer reizen me een beetje opgebroken hebben. Gelukkig kan ik af en toe thuiswerken, wat heel fijn is!

Hoewel de kerstdagen voorbij zijn, hoop ik dat iedereen een fijne kerst heeft gehad, en ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Wil je meer blogs lezen van Anouk? Klik dan hier!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *