Hoi hoi, ik ben Gastblogger Jannie. Ik ben 37 jaar en ben moeder van Lucas (15) en Julia (10). Hier in huis ben ik gelukkig de enige die MS heeft. Ik ben gevraagd een stukje voor jullie te bloggen.

Maar waar zal ik het eens over gaan hebben? MS vind ik geen leuk onderwerp, maar helaas, toch heb ik het.

Gelukkig proberen wij met z’n drietjes zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Zomers gaan we op vakantie met koffers en tassen, slaapzakken en een scootmobiel. Die is van mij. We proppen alles in een taxibus, want voor mij is autorijden leuk, maar niet als het te ver rijden is.

In het voorjaar zijn wij op vakantie geweest in Safaripark Beekse Bergen. We sliepen in een grote tent. De rolstoel mocht ook mee. Die gebruikte ik in de tent, want ik kan niet zo lang lopen. Lucas kon nu ook fijn meerijden achter de scootmobiel. Julia mocht fijn op schoot.

Gelukkig hadden we ook goede slaapzakken meegenomen, want ik had het beeerrrekoud! Slapen tussen leeuwen, zebra’s, neushoorns en nog veel meer dieren. Gelukkig konden de wilde dieren niet bij onze tent komen. Er was een groot hek om de dieren heen, maar we konden ze wel een beetje horen ’s nachts: “Roarrrr!!”

Misschien zijn jullie nu wel een beetje nieuwsgierig geworden naar meer van ons. Geef je reactie onder deze blog en stel gerust vragen als je nog meer wilt weten. Gaan jullie ook weleens op vakantie? Tot de volgende blog!

Gastblogger Jannie

Wil je meer blogs van mensen met MS lezen? Klik hier.

 

 

 

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Hoi Jannie, wat leuk dat jullie naar de beekse bergen waren!
    Ken je ook andere pretparken waar het makkelijk gaat met de scootmobiels?
    Groetjes Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *