Hoi allemaal,

Zo, dat is weer even geleden zeg! Door de drukte gaat de tijd heel snel, maar zoals ik al in eerdere blogs heb verteld, ik vergeet jullie echt niet hoor. Misschien komt er ietsjes minder vaak een blog voorbij, maar ze komen vanzelf.

Zoals ik hierboven al vertelde, heb ik het heel erg druk, maar wel vooral met leuke dingen. In juni ben ik geslaagd voor mijn master en wat was ik daar blij mee! Na een heel vervelend jaar dankzij de MS, voelde dat als een echte overwinning.

In eerdere blogs heb ik al laten weten dat ik het afgelopen jaar zo’n drie maanden heb thuisgezeten, omdat ik heel erge zenuwpijn had, waardoor ik eigenlijk amper nog kon lopen. De vermoeidheid was ook zo heftig dat ik niet heel veel kon doen. Ondanks dat heb ik thuis toch nog alles bijgehouden en uiteindelijk ben ik alsnog in één jaar geslaagd. Zo zie je maar, dat ook al maakt de MS het je knap lastig, je altijd moet blijven vechten voor wat je wil.

Een aantal weken geleden heb ik mijn diploma eindelijk in ontvangst mogen nemen en vanaf toen was het dus officieel. Ik heb mijn masterdiploma op zak! Maar wat nu? Dat is een vraag die veel mensen mij stellen, vooral omdat ik vaak heel veel plannen heb en deze ook uit wil voeren, ondanks dat mijn MS het er niet altijd mee eens is. Op dit moment ben ik aan het werk op de plek waar ik ook afgestudeerd ben. Daarnaast heb ik mijn werk nog dat ik tijdens mijn studiejaren al had. Verder heb ik nog wel een aantal andere plannen waar ik jullie misschien in een later blog wat meer over vertel, als ik daar ook echt mee bezig ben. Spannend hè?

Waarschijnlijk blijf ik dus nog wel even druk met van alles en nog wat. Eigenlijk dacht ik dat het na mijn master wat rustiger zou worden, maar dat is niet echt het geval. Daarom wil ik wel proberen om ervoor te zorgen dat ik wat rustmomenten neem. Het klinkt misschien saai, maar soms lekker een boek pakken of Netflix kijken is ook niet verkeerd. Bovendien zal de MS hopelijk dan ook wat rustiger zijn, want me voelen zoals vorig jaar was echt niet fijn! Een goed voornemen dus en het is nog niet eens Nieuwjaar om al voornemens op te noemen. Ik ben er lekker vroeg bij. ?

Tot de volgende keer!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *