Hallo allemaal,

Het nieuwe jaar is aangebroken. Nieuw jaar, nieuwe kansen zeggen ze toch altijd? Veel mensen doen daarom aan goede voornemens, omdat ze het idee hebben dat die nieuwe kansen dan altijd wat dichterbij komen. Ik ben daar niet zo van, want ik zie wel wat er dit jaar op mijn pad komt. Alhoewel, er zijn natuurlijk altijd dingen, waarvan je weet dat die dit jaar staan te gebeuren. Natuurlijk is dat ook bij mij zo en ik zal je deze keer meenemen in misschien wel één van de belangrijkste dingen uit mijn leven dat dit jaar staat te gebeuren.

Free_sterren_VKMisschien herken je het wel, ga je dit jaar een mooie reis maken waar je heel veel zin in hebt, ga je voor het eerst stagelopen of word je misschien in 2017 wel brugklasser. Allemaal dingen die je nooit meer gaat vergeten in je leven, omdat jij die heel erg belangrijk vindt. Waarschijnlijk heb je er ook wel heel erg veel zin in en dat heb ik dus ook in dit jaar.

Voor mij staat het komende half jaar helemaal in het teken van afstuderen! Dat betekent dat ik bijna klaar ben met school, maar dat ik eerst nog een half jaar een onderzoek moet doen en een scriptie moet schrijven. Dat laatste is een soort werkstuk, maar dan doe je daar een half jaar over en gaat het over een onderwerp waar je dus onderzoek naar gaat doen in opdracht van een bedrijf. Als je dat onderzoek met een voldoende afrondt, dan krijg je je diploma. Dat is natuurlijk iets wat ik heel graag wil en helemaal iets waar ik de afgelopen jaren erg hard voor gewerkt heb.

Helaas is het natuurlijk zo dat het in mijn geval zo kan zijn dat de MS een beetje vervelend doet en dat moeten we niet hebben. Daarom zal ik tijdens deze periode wel erg goed op mezelf moeten letten. Waarschijnlijk herken je wel bij een familielid, kennis of bij jouzelf dat stress niet altijd even goed is. Dit kan alleen maar zorgen voor vervelende klachten. Misschien wordt dat dan wel mijn goede voornemen, niet teveel stressen, maar ook mijn diploma halen natuurlijk!

Verder zal er ook iets gaan veranderen in mijn blogs dit jaar. Je bent van me gewend dat ik aan het einde van elk blog al zeg waar het de volgende keer over gaat. Dat gaat veranderen, want ik kijk gewoon bij het schrijven van mijn blog waar het over zal gaan. Zo krijg je nog meer te weten van leuke en bijzondere gebeurtenissen die in die maand hebben plaatsgevonden.

Dus op naar mijn diploma, minder stress en hopelijk leuke blogs!

Geniet van dit nieuwe jaar en tot de volgende keer.

Iris

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *