Hoi allemaal,

Update van IrisHet is al best weer een poosje geleden dat ik een blog heb geschreven. Daarom is het tijd voor een update! Maar eerst wil ik zeggen dat ik natuurlijk hoop dat het goed gaat met jou, en met de persoon die jij kent – of jijzelf – met MS. Doordat je al even niks hebt gehoord, staat deze blog helemaal in het teken van een update: hoe is het met de MS? Wat heb ik de afgelopen tijd allemaal gedaan? En wat voor invloed heeft de MS gehad op alles wat ik heb ondernomen? Ik vertel je er graag meer over!

Begin dit jaar ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Een hele spannende, maar vooral toffe stap! Twee jaar geleden zat ik nog met mijn neus in de studieboeken en inmiddels heb ik een eigen bedrijf. Gek hoe snel dat kan gaan, hè? Het is iets waar ik van tevoren natuurlijk goed over na heb gedacht, omdat ik er wel rekening mee moet houden dat ik ziek ben. Daarom is het extra spannend natuurlijk! In de tijd dat je niet zoveel van mij hoorde, was ik vooral daarmee bezig.

De afgelopen maanden heb ik dus heel hard gewerkt om daar iets moois van te maken en de MS liet echt wel merken dat ik ook een beetje op mezelf moest letten. Ondanks dat gaat het best goed! Ik merk natuurlijk wel dat ik soms extra moe ben of dagen heb waarop ik meer pijn heb dan op andere dagen. Maar wat ik óók merk, is dat ik zoveel energie haal uit wat ik leuk vind en uit dat waar ik trots op ben. Dit laat ook goed zien dat je heel veel kunt bereiken, ook al heb je MS. Natuurlijk is niet iedere vorm hetzelfde, maar als je iets wilt en gelooft dat je het kunt, is zoveel mogelijk!

Verder heb ik deze zomer genoten van het heerlijke tropische weer in Nederland, maar ook in het buitenland. De zon doet mij altijd erg goed en daarom was ik extra blij met dat fijne weer. Wie wordt dat nou niet? Ik heb dus zoveel mogelijk energie opgedaan om er in de winter weer tegenaan te kunnen, want daar zijn de MS en ik helaas wat minder fan van!

Ik ga mijn best doen om jullie een beetje op de hoogte te houden van mijn avonturen. ?

Tot snel!

Iris.

 

Meer verhalen lezen van Iris? Klik hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *