September en oktober zijn voorbij gevlogen!
De scholen (en gelukkig de regelmaat) begonnen weer. Onze oudste zoon is op een nieuwe school begonnen en de jongste gaat volgend jaar naar de middelbare school. Dat betekende al dat we wat gingen rondkijken op andere scholen en zelfs al info avonden hebben gehad. Ook de tennis en scouting begonnen weer voor de mannen. Als we eenmaal weer in dat ritme zitten vind ik het altijd erg fijn. Lekker duidelijk en af en toe ook een beetje rust voor mij juist.

Street Art, AmsterdamJammer genoeg kwam wel corona om de hoek kijken: 1 voor 1 kwamen we aan de beurt, alleen de jongste die ontsprong de coronadans. We lagen om zijn beurt 3 dagen goed ziek op bed, maar net op tijd voor de herfstvakantie waren we allemaal weer opgeknapt. Gelukkig maar, want ik zou met de jongste 2 daagjes naar Amsterdam gaan. Mooi dat dit in ieder geval door kon gaan! Altijd leuk om even met zijn 2tjes weg te gaan. Met de trein vanaf Zwijndrecht naar Amsterdam is ook behoorlijk ideaal!

We begonnen bij het Tony chocolonely café, waar we heerlijke cappuccino met natuurlijk chocola dronken en lekkers erbij aten, daarna volgde een museum met moderne kunst. De jongste had alweer allerlei ideeën opgedaan voor het maken van mooie kunstwerken: ik hou mijn hart vast wat dat voor resultaat gaat opleveren.

Met allerlei tussenstops vol lekkers, gingen we langzaam richting hotel, wat helemaal aan de andere kant van Amsterdam was. Sommige mensen zoeken dat heel goed uit, maar ik had er helemaal geen rekening mee gehouden waar het lag. Veel openbaar vervoer dus, maar dat is wel supergoed te doen in Amsterdam! Tram, bus, metro we hebben het allemaal gehad, maar nergens hoefden we lang te wachten.

Na een heerlijk ontbijt de volgende dag, gingen we naar een museum met Street art, natuurlijk ook helemaal aan de andere kant van de stad. Het was in een soort van loods, echt super grote doeken vol graffiti. Zo wow om te zien, echt super! Heeeel leuk om een keer te bezoeken! Vermoeid namen we de trein terug, waar hij gelijk weer naar buiten vloog om er met vriendjes te gaan spelen en ik vooral languit op de bank neerplofte en die dag ook lekker niet meer vanaf kwam.

Herfstige groetjes,
Marije

Wil je de eerdere blogs van Marije lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van andere mensen met MS? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *