Juni vloog voorbij! Vol met toetsen van beide kinderen, de Avondvierdaagse, maar ook veel leuke uitjes. Meestal doe ik het niet allemaal tegelijk, maar deze maand lekker een keertje wel. We gingen ook in Rotterdam de daken op.

juni, MarijeEerst beklommen we veel trappen. Uiteindelijk liepen we hoog over de Coolsingel en hadden een superuitzicht! De oudste had last van hoogtevrees. Wij fantaseerden om in de toekomst de daken te gebruiken voor kunst, opwekken van energie of verbouwen van voedsel. Ondertussen is de hele route weer afgebroken, maar ik zou het zeker aanraden, als dit ooit weer terugkomt!

Afgelopen weekend stond ook nog een bezoekje aan een uitverkoop van Dylan Haegens op het programma. Bij ons thuis DE YouTuber. Omdat 1.5 uur heen en weer rijden op 1 dag toch wat veel wordt, boekten we een trekkershut met z’n viertjes. Ook gingen we naar Mind Mystery in Horst. Een museum waar niets helemaal is wat het lijkt. We vermaakten ons prima. We maakten veel foto’s waar we op onze kop hingen, met nog allerlei illusies.

marijeKomende week gaan we alvast lekker een beetje rustiger doen, want het is juni en bijna vakantie! Voor degenen die misschien al bijna op vakantie gaan of vakantie hebben: HEEL FIJNE VAKANTIE en verder.
Groetjesss van Marije.

Wil je de eerdere blogs van Marije lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van van andere mensen met MS? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *