Vol met plannen.

plannenNadat ik in m’n vorige blog een nieuwe baan vond, zegde ik m’n oudee baan op en begon ik februari vol met plannen. Ik hoefde vanwege al m’n overuren nauwelijks nog te werken en nam afscheid na 20 jaar werken. Het voelde allemaal alsof het niet echt gebeurde, maar voor ik het wist, zat ik echt thuis en was ik vrij.

Stiekem had ik daar al allerlei leuke plannetjes voor gemaakt. Lekker met de trein hierheen, met die daar winkelen en met weer een ander een koffie gaan doen. MAAR vanaf het moment dat ik thuis zat, had ik nauwelijks nog puf. Ook het weer, alleen maar regen, werkte niet echt mee.

Gelukkig waren er de olympische spelen, waar ik zo naar had uitgekeken en wat heb ik genoten van “onze” sporters! Zo mooi om Ireen Wust op haar 5e olympische spelen goud te zien winnen! Dan maar met m’n kopje koffie op de bank thuis. Heel veel meer ging er ook niet meer gebeuren die maand.

Dat is ook wel een beetje mijn persoonlijke MS gevecht en misschien ook goed te herkennen. Ik wil altijd ZOveel, maar kan gewoon heeeeel veel minder. Deze keer dus ook weer, maar langzaamaan zie ik dan ook altijd wel dat de kleine dingen ook mooi zijn. Dusss heb ik meer tv gekeken dan ooit, heb ik gegamed als nooit tevoren op m’n mobiel( ik ben een echte brawlstarskoningin geworden. (voor wie het nog niet kent: download het, het werkt zo ontspannend al die andere figuren wegschieten!) en ging ik heerlijk aan de knutsel. Zelfs dat kopje koffie kwam er nog buiten de deur. Gewoon 1 stad verder met manlief en met een stuk regenboogtaart was het net zo lekker!

Ondertussen ben ik begonnen op het nieuwe werk. En met een beetje regelmaat en zon kom ik weer in een vast ritme, wat toch echt het beste werkt. Wel jammer dat ik dacht dat m’n douchematje een soort van vliegend tapijt was en ik weer neerstortte. Niks gebroken gelukkig, alleen wel behoorlijk bont en blauw.

Naast regelmatig proberen te zitten op m’n werk (ik werk part time, 19uur) ga ik dus gewoon nog even door met veel willen en veel minder kunnen. M’n been wil namelijk vooral veel in de lucht. Heel veel zitten dus en hoewel dat deze keer dan geen MS uitdaging is, blijft het nog steeds wel heel moeilijk!!

Maar wel veel zonnige groetjes,
Marije

Wil je de eerdere blogs van Marije lezen? Klik hier.

Wil je ook blogs lezen van van andere mensen met MS? Klik dan hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *