Chloë is 17 jaar en heeft een heel normaal leven. Tot eind 2011: ze krijgt rare lichamelijke klachten. Een jaar later hoorde ze, na veel onderzoeken en onzekerheid, dat ze MS heeft. Lees hier haar verhalen.

Chloe blikt terug op 2016 (28)

Hallo lieve lezers, Het is bijna kerst, dus ik dacht: laat ik weer even een update schrijven! Dit jaar is er heel veel gebeurd. Op privégebied zijn er wat minder leuke dingen gebeurd. Dit ga ik niet allemaal vertellen, maar wat ik er wel over…

Hoe gaat het nu met Chloe? (27)

Het is ondertussen al een tijdje 2016 en de Wereld MS Dag zit eraan te komen. Op deze dag wordt er over de hele wereld aandacht gevraagd voor MS in de hoop dat er meer geld voor onderzoeken komt. Daarom leek het mij een goed…

Chloe met een update! (26)

Na een lange tijd hier een update over mij! Het is ondertussen zomervakantie en ik ben weer even klaar met school. Gelukkig maar want jemig wat een gezeur om stage…

Darlin’ (25)

Zoals jullie misschien weten, heb ik even niet geschreven. Dit was omdat ik er heel even geen behoefte aan had, omdat ik een beetje met mezelf in de knoop zit.

‘WOW, dat ik dit heb geschreven!’ (24)

Ik weet dat mijn vorige stuk moeilijk was om te lezen voor de mensen van wie ik houd. Maar het was voor mij gewoon even goed om alles eruit te gooien op papier.

Ik kan mijn ei niet kwijt (23)

Door al dat gedoe op school komt alles zo erg naar boven. Al mijn frustraties. Ik gooi alles er op een rare manier uit, dat weet ik ook wel. Maar ik zit in mijn verwerkingsperiode.
Nieuwsgierig MS

Van prednison naar copaxone (21)

Het was zover. De dag dat de copaxone verpleegkundige zou komen. Ik was ontzettend bang, maar ik moest me eroverheen zetten. Toen ging de bel. Daar zal je haar hebben. Ik durf niet…

Prednison in het ziekenhuis (20)

Eenmaal op de afdeling was het wachten tot mijn infuus werd geprikt. Ik lag gelukkig niet alleen, maar met nog 3 meisjes.

De definitieve uitslag (19)

De neuroloog vertelde dat hij had gekeken en een extra vlekje had gezien in mijn hersenen. Toen hij hoorde van mijn oog, wist hij dus eigenlijk al genoeg.

Dit vind je misschien ook interessant...

Laatste nieuws

Back To Top