;
skip to Main Content

Colofon

Stichting Vrienden MSweb

De Stichting Vrienden MSweb is op 7 februari 2001 opgericht ter ondersteuning en instandhouding van communicatiemiddelen zoals MSweb en MSkidsweb. MSweb en MSkidsweb maken deel uit van de MS Vereniging Nederland.

KvK-inschrijving 30171625
Adres: Fornheselaan 118, 3734 GE Den Dolder
(bezoek alléén op afspraak)
Bank ABN◆AMRO NL73.ABNA.0566151677
E-mailadres: info@msweb.nl

 

Ontwerp

MSweb.nl is oorspronkelijk ontworpen door Moos Kuppers van Moos Design  in samenwerking met Jeroen Stok van bureau ID3 . In opdracht van de redactie van MSweb. Door een kleine toevoeging van een rode basiskleur aan het MSweb-template is MSkidsweb.nl vormgegeven.

Technische realisatie

MSweb.nl en MSkidsweb.nl zijn in 2016 technisch hernieuwd gerealiseerd door Stichting MEO in WordPress. De coördinatie bij de omzetting van het wat verouderde content management system naar WordPress was in handen van Maarten Wilbers en Wendelmoet Holtrust namens de redactie van MSweb.

Omschrijving

Hier vind je de bedrijfsgegevens van de Stichting Vrienden MSweb en een overzicht van de partijen die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van MSweb.nl en MSkidsweb.nl.

Back To Top
Hoera! MSkidsweb is genomineerd voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV!

We maken kans op een donatie van
€ 10.000, € 5.000 of € 2.500. Dit zouden we graag gebruiken om net zo’n mooie nieuwe website te maken als MSweb. Help jij mee? Stem dan snel, gratis en zonder verdere verplichting op onze actiepagina. Dank!