;
skip to Main Content

Oproep

Ouder_MS_oproepHeb jij een vader of een moeder met MS? Dan ben je zeker niet de enige! Op MSkidsweb komen veel kinderen die net als jij een ouder met MS hebben. Hier lees je hoe andere kinderen daarmee omgaan. Wat vinden ze het vervelendste, en zijn er ook goede of leuke dingen?

Wil jij ook vertellen hoe het is om een ouder met MS te hebben? Stuur ons dan een mailtje om je aan te melden voor het korte interview. Dit doe je door je naam en ‘ik wil meedoen aan het interview’ te mailen naar prikbord@mskidsweb.nl. Je krijgt dan een vragenlijstje, die je ingevuld kunt terugsturen. We vinden het leuk als er een foto van jou – of van jou samen met je ouder – bij het verhaal komt, maar dit is niet verplicht.

Door mee te doen, help je ook andere kinderen. Je laat ze zien hoe jij omgaat met de ziekte en misschien heb je wel goede tips!

Omschrijving

Ouder_MS_oproepWij zoeken kinderen die ook willen vertellen hoe het is om een ouder met MS te hebben, zoals anderen hier doen.

Iets voor jou? Je krijgt een korte vragenlijst die je via de mail terugstuurt.

Back To Top
Hoera! MSkidsweb is genomineerd voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV!

We maken kans op een donatie van
€ 10.000, € 5.000 of € 2.500. Dit zouden we graag gebruiken om net zo’n mooie nieuwe website te maken als MSweb. Help jij mee? Stem dan snel, gratis en zonder verdere verplichting op onze actiepagina. Dank!