;
skip to Main Content

Wist je dat?

Wist je dat…?

Het is niet fijn als iemand in het gezin MS heeft. Maar soms maak je daardoor juist wel iets leuks of handigs mee. Lees hieronder maar eens!

Kayleigh vertelde ons het volgende:
Als ik met mijn moeder ga winkelen ga ik meestal op de fiets en mijn broertje rennen en als hij dan moe is gaat hij altijd lekker bij mijn moeder op de scootmobiel zitten das natuurlijk lekker handig!

Jessica mailde ons een leuk verhaal:
free_galerie_disneylandIk was twee weken geleden met mijn moeder, zus en tante naar Disneyland Parijs geweest. Het was vet want de rijen waren 1 tot 2 uur lang en wij waren er binnen tien minuten in. Omdat mijn moeder in een rolstoel zat kreeg ze een blauwe kaart en toen konden we overal via de achterkant naar binnen!

Winkelen
Ook andere kinderen zien soms voordelen:
Mijn moeder kan nog wel lopen, maar niet heel lang achter elkaar. Pas waren we aan het winkelen in Den Haag, en was ik na een tijdje best moe van het lopen. Toen mocht ik even in de rolstoel zitten, en duwde mijn moeder mij. Kon ik lekker even uitrusten, handig hoor!

Pretpark
In het pretpark hoefden we helemaal niet lang te wachten bij alle attracties. Omdat mijn vader in een rolstoel zit, mochten we overal gelijk naar binnen! We werden goed geholpen en zo konden we alles doen!

Heb je zelf wel eens iets leuks of handigs meegemaakt?

Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar prikbord@mskidsweb.nl.

Omschrijving

Het is niet fijn als iemand in het gezin MS heeft. Maar soms maak je daardoor juist wel iets leuks of handigs mee, bijvoorbeeld in een pretpark.5c031_muisglimlach2

Benieuwd wat dat kan zijn? Lees hier maar eens!

Back To Top