;
skip to Main Content

Even lachen

Fout geparkeerd

Mensen die slecht ter been zijn, kunnen een gehandicaptenparkeerkaart aanvragen. Maar wat gebeurt er in Brazilië als je op zo'n parkeerplaats gaat staan, terwijl je gewoon goed kunt lopen?

Lastig broertje dat MS heet…

In dit filmpje vertelt een vrouw dat zij MS vooral ziet als een lastig, irritant broertje dat haar steeds dwars zit. Het filmpje is in het Engels, dus misschien moeten mama of papa even meekijken.

Zieke knuffels

Op maandag 21 januari 2013 was het Radboudziekenhuis in Nijmegen tijdelijk omgedoopt tot het Teddy Bear Hospital. Tientallen kinderen brachten hun zieke knuffels mee om ze te laten behandelen door echte teddyberendokters.

Bungee jumpen in rolstoel

Een meisje in een rolstoel wordt in het Canadese Whistler van een brug gegooid om zo haar eerste bungeejumpsprong ooit te maken. Wij weten niet of wij dat zouden durven!

Grote ogen

Onze gehoorzenuwen zorgen ervoor dat we geluiden kunnen horen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk om te kunnen communiceren, maar ook om in de gaten te houden of er gevaar is. De oren van deze baby doen dit allemaal prima!

Kraai op een slee

Wel eens een kraai zien sleeën? Hij vindt het erg leuk en kan heel goed zijn evenwicht bewaren. Wanneer hij probeert te sleeën op een stuk dak waar geen sneeuw ligt, heeft hij snel door dat dát niet werkt!

Dansende wenkbrauwen

Dit meisje van 13 uit Australië heeft prima werkende zenuwen en spieren: ze kan haar wenkbrauwen laten dansen! Best lastig. Dat merk jevanzelf als jij het probeert na te doen...

Mensen kunnen bijzondere dingen

Mensen kunnen soms dingen doen die je niet voor mogelijk houdt. Kijk bijvoorbeeld naar de rolstoeler die als eerste voorbij komt! Ook de mensen die je daarna in de film ziet, doen bijzondere dingen.
Back To Top