;
skip to Main Content

De Week van de Toegankelijkheid

De Week van de Toegankelijkheid is in 2018 van 1 t/m 6 oktober. Het thema van de Week is dit jaar ‘Lekker vrij! Doen wat je zelf wilt.’ De organisatie laat tijdens de Week van de Toegankelijkheid zien hoe belangrijk het is dat mensen met een beperking net als iedereen mee kunnen doen.

Over De Week

De Week van de Toegankelijkheid is een project van ieder(IN), landelijk netwerk van mensen met een beperking of chronische ziekte.

Voor de meeste mensen is het heel gewoon: je vrije tijd vul je zelf in, je doet de dingen die je zelf wilt doen. Voor bijna 20 procent van de mensen is dit geen vanzelfsprekendheid. Dit heeft alles te maken met de toegankelijkheid van bijvoorbeeld musea, horeca, sportclubs, attractieparken en natuurgebieden. Die kan beter. Er zijn genoeg voorbeelden waar het al goed gaat! De Week staat dit jaar daarom in het teken van toegankelijk recreëren en doen wat je zelf wilt.

Activiteitenkaart

Op de activiteitenkaart staan alle aangemelde activiteiten rond toegankelijkheid en toegankelijke horeca die tijdens van de Week van de Toegankelijkheid worden georganiseerd. Zoek op provincie of plaatsnaam via deze link.

Door: Redactie MSkidsweb
Bron: Website Week van Toegankelijkheid

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top