Hallo allemaal. Mijn excuses voor de enorme vertraging!
De laatste tijd is helaas niet de meest fijne tijd geweest en ik zit zelf niet zo lekker in mijn vel. Ook heb ik heel veel aan mijn hoofd. Maar hier is dan de langverwachte update.

Donkere tijd

Voor dit moeten we even terugspoelen naar een tijd die enorm donker was voor mij. Ik had net het nieuws gekregen dat ik moest stoppen met mijn opleiding in de zorg. Ook leverde ik op mijn stage steeds minder goede prestaties. Dit leidde ertoe dat ik het advies kreeg om te stoppen met zowel mijn stage als opleiding. Daarbovenop kwam nog het feit dat er een infectie in mijn lichaam achterbleef, nadat ze mijn galblaas hebben verwijderd (zie mijn vorige blog) .

Thuis zitten

Eindstand: Ik kreeg de schrik van mijn leven want ik moest echt stoppen met mijn opleiding in de maatschappelijke zorg. Op 30 september was het zover, mijn officiële uitschrijving van mijn school. Sindsdien zit ik alweer 5 maanden thuis.

Excuses

Hierbij wil ik mijn excuses aan jullie aanbieden voor deze korte update. Zelf zit ik op dit moment totaal niet lekker in mijn vel en voel ik me veel dagen slecht en soms zelfs depressief. Gelukkig krijg ik hiervoor hulp en begeleiding en zelfs een coach om hopelijk rond februari 2020 weer naar school te kunnen.

Jullie horen snel van mij!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *