;
skip to Main Content

Vakantie op een zeilschip voor chronisch zieke kinderen

Ernstig of chronisch zieke kinderen en jong volwassenen mogen met Sailing Kids vakantie vieren op een zeilschip. Samen met familie of vrienden genieten zij van een geheel verzorgde vakantie.

Sailing Kids EendrachtVolvo Ocean Race

Er komt nu ook een bijzondere Saining Kids. Op donderdag 28 juni kun je kosteloos meevaren de De Eendracht. Dus niet voor een vakantie, maar gewoon voor één keer meevaren. De boot vaart dan van Rotterdam naar Scheveningen. Daar komen ook de schepen van de Volvo Ocean Race (een grote race voor zeilschepen) naar toe. Die boten kun je dan van dichtbij bekijken vanaf De Eendracht.

De Eendracht

De Eendracht is niet zomaar een schip. Het is Nederlands grootste gaffeltopzeilschoener (probeer dat maar eens drie keer achter elkaar te zeggen). Ook wel driemast schoener genoemd. Hij is bijna 60 meter lang, 13 meter breed en 5 meter diep. De Eendracht is gebouwd om met onervaren jonge mensen op reis te gaan. Vandaar dat veiligheid voorop staat.

Aanmelden

Om op 28 juni mee te kunnen gaan heb je een geldig paspoort of identiteitskaart nodig. Ook moet je 8 jaar of ouder zijn. Op het schip kunnen geen rolstoelen. Let op: het vervoer terug vanaf Scheveningen moet je zelf regelen! Aanmelden kan via deze link.

Er is plek voor 70 passagiers. Toewijzing op volgorde van binnenkomst.

Andere data

Kun je de 28e niet maar wil je wel graag eens zo’n tocht of vakantie meemaken?

Houd dan deze pagina in de gaten.

Hierop staan nog open plaatsen voor andere zeiltochten en er komen misschien nog meer zeiltochten bij in de toekomst. Je ziet hier ook andere schepen op staan. Bijvoorbeeld die van 21 juli. Dit is een dagtocht die wél rolstoelvriendelijk is. Deze tocht wordt dan niet met De Eendracht gemaakt, maar met het zeilschip De Zeeland.

“Trossen los en laat je zorgen varen”

Door: Angelique

Bron: Sailing Kids 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top