;
skip to Main Content

Ouder_MS_oproepWij zoeken kinderen die ook willen vertellen hoe het is om een ouder met MS te hebben, zoals anderen hier doen.

Iets voor jou? Je krijgt een korte vragenlijst die je via de mail terugstuurt.

e3f30_muiscomputerWanneer je gratis lid wordt van MijnMSkidsweb kun je reageren op artikelen uit het gastenboek en je aanmelden voor de nieuwsbrief van MSkidsweb.

Bovendien kun je zo in contact komen met andere leden van MijnMSkidsweb.

Grabbits Wat zijn de gevaren van Hyves, Facebook en Twitter?

Natuurlijk kun je MSkidsweb ook volgen op Facebook en Twitter. Klik op de icoontjes helemaal rechts bovenaan deze pagina en volg ons!

84715_muisbriefHeb je een vraag aan andere kinderen of zoek je contact, of heb je een vraag aan MSkidsweb? Hier ben je op de goede plek! Het is handig om je leeftijd bij je bericht te zetten. Mocht je ooit een vervelende reactie krijgen op je berichtje in het gastenboek, laat dat ons dan weten!

Stock_verjaardag_kleinKijk hier wie van onze bezoekers deze maand jarig is!

Wil jij ook post en een leuk kadootje ontvangen van MuiS op je verjaardag, en ben je nog geen 18? Stuur een mailtje met je naam, adres en geboortedatum naar prikbord@mskidsweb.nl.

Kids-plein

KidspleinOp het Kids-Plein maak je contact met andere kinderen. Je leest en schrijft in het gastenboek en je ziet waar MSkidsweb op de sociale media te vinden is. Op de verjaardagskalender staat wanneer andere bezoekers van MSkidsweb jarig zijn.

Tip: meld je zelf ook aan voor de kalender en ontvang leuke post en een cool kadootje als je jarig bent! Dit doe je door een mailtje te sturen naar prikbord@mskidsweb.nl en je naam, adres en geboortedatum (incl. je geboortejaar) te vermelden.

Back To Top