;
skip to Main Content

Hoogvliegers dagen voor zieke kinderen

Ben je ziek of heb je een beperking en houd je van avontuur? Dan zijn de Hoogvliegers dagen misschien wel iets voor jou!

HoogvliegersStichting Hoogvliegers

Stichting Hoogvliegers laat kinderen van 6-17 jaar met een ziekte of beperking een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, ziekte of handicap. Een dag om nooit te vergeten. In de afgelopen 10 jaar vlogen er 9000 kinderen.

Meer dan 15 keer per jaar is er een Grote Hoogvliegersdag. Op het vliegveld beleef je met brandweer, politie, stoere vrachtwagens, helikopters en vliegtuigen een geweldig avontuur.

Er zijn ook Individuele Hoogvliegersdagen. Via de website van Stichting Hoogvliegers kunnen kinderen zich aanmelden. Je maakt dan kennis met een piloot die vliegt vanaf een vliegveld in de buurt. Zo kan Stichting Hoogvliegers elke dag , en door heel Nederland, met kinderen vliegen.

Avontuur

Een geweldig avontuur, met als hoogtepunt een vlucht van ongeveer 30-45 minuten. Vaak kan er ook een familielid, zusje, broertje, ouder en begeleider mee. Als het kan, mag je zélf het vliegtuig besturen. Zelf even écht piloot zijn.

Voor meer informatie kijk je op de website van Hoogvliegers of op hun YouTube-kanaal.

 

Door: Angelique

Bron: www.stichtinghoogvliegers.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top