;
skip to Main Content

Kinder MS Dag

2015: 10e Kinder MS dag in de Efteling

Hoe cool is het als de Efteling je als bijzondere gast ontvangt en je via een speciaal geopend loket naar binnen mag?! Natuurlijk bestaat de groep gasten dan ook uit bijzondere mensen.

2015: Foto’s 10e Kinder MS dag

Op zaterdag 16 mei vond de 10e Kinder MS dag plaats, geporganiseerd door het Kinder MS centrum. Een jubileum dat gevierd werd in de Efteling met ongeveer 40 kinderen en jongeren met MS en hun familie.

2014: Kinder MS dag in de Efteling (1)

Op zondag 25 mei 2014 vond de 9e Kinder MS dag plaats voor kinderen met MS of ziekten die daarop lijken. Ouders en kinderen komen samen in de Efteling. Lees hier het verslag van deze mooie dag.

2014: Kinder MS dag in de Efteling (2)

Lees hier het vervolg van het verslag van de Kinder MS dag in de Efteling, met in dit deel speciale aandacht voor de interactieve groepssessies. Problemen en ervaringen van het dagelijks leven worden onderling besproken.

2013: Kinder MS dag in Blijdorp

Op zaterdag 25 mei 2013 vond in Diergaarde Blijdorp de achtste Kinder MS dag plaats voor kinderen met MS of aanverwante aandoeningen. Georganiseerd door het Nationaal Kinder MS Centrum van het Erasmus MC.

2012: Kinder MS dag in Burgers’ Zoo

De zevende Kinder MS dag vindt plaats op zondag 28 juni 2012 in Burgers' Zoo in Arnhem. Verslag van een geslaagde dag voor ouders én kinderen! Regenjassen en paraplu's: de 7e Kinder MS dag treft het niet met het weer...

2011: Kinder MS dag in Dolfinarium

Het verslag van de 6e Kinder MS dag in het Dolfinarium! Hoofdonderwerp is de behandeling van de ziekte MS. "Er is reden voor optimisme," aldus Prof. Dr. Hintzen. Meer foto's staan in het nieuwsbericht hieronder.

2011: foto’s Kinder MS dag Dolfinarium

Bekijk hier de foto's van de Kinder MS dag in Dolfinarium Harderwijk!

2010: Kinder MS Dag in de Efteling

Naar school met MS: 'Er valt nog heel wat te winnen'. De Kinder MS Dag stond dit jaar in het teken van onderwijs en MS. Zo'n 100 kinderen, familieleden en andere geïnteresseerden waren op 29 mei 2010 naar de Efteling gekomen.

Omschrijving

Ieder jaar organiseert het ErasmusMC een dag voor kinderen en jongeren met MS of ziekten die lijken op MS. De dag vindt altijd plaats op een leuke plek, bijvoorbeeld in Blijdorp of de Efteling. Een selectie van de foto’s van deze dagen vind je hier, net als de verslagen.

Back To Top