Over Nadine Dekker (25) lezen we wel vaker op MSkidsweb: ze heeft sinds haar 12e MS. Op de Wereld MS Dag, woensdag 25 mei 2016, presenteert zij haar boek ‘Over Leven en overleven’.

Nieuws16_Nadineboek_VKIn dit boek vertelt ze over haar leven. Ze beschrijft hoe zij al op jonge leeftijd in verzorgingstehuizen en klinieken moest leren omgaan met de chronische ziekte MS. Naast MS had zij ook ernstige psychische problemen. Door deze lastige combinatie dreigde ze als tiener tussen wal en schip te vallen als het ging om het krijgen van goede zorg.

Droom komt uit voor Nadine Dekker

Nadine heeft in 2015 de DreaMS Award gewonnen, nadat ze het maken van haar boek als droom had ingediend via de website www.dreamsaward.nl. Haar droom ontving de meeste stemmen van het publiek, waardoor ze haar boek kon gaan schrijven. Het Nationaal MS Fonds heeft Nadine geholpen haar droom waar te maken. Haar boek is een inspiratie voor anderen met MS om te blijven vechten en te kijken naar mogelijkheden.

Bestellen

Het boek van Nadine is vanaf 25 mei, Wereld MS Dag, te bestellen via het e-mailadres: overlevenenoverleven@gmail.com. Het boek kost € 12,50 exclusief verzendkosten.
Klik hier om de trailer van haar boek te bekijken op YouTube.

Door: Redactie MSkidsweb
Bron tekst en foto: Omroep Zuidplas

Wil je meer lezen over kinderen met MS? Klik hier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *