Oproep: ouders van kinderen en tieners met MS gezocht

Onze partner MS Vereniging Nederland kreeg het verzoek om mee te werken aan een activiteit van het Europese Conect4Children (C4C) Project. Dit is een publiek-privaat initiatief van de Europese Commissie met farmaceutische partners, in het Innovative Medicines Initiative. Deze oproep leggen wij graag aan onze lezers voor.

VSOP, de Patiëntenkoepel voor zeldzame en genetische aandoeningen, is een van de ruim 90 partners in dit project. Lees hier meer over hun projecten.

Focus groep Axon onderzoek OproepEen van de farmaceutische partners in C4C ontwikkelt een medicijn voor kinderen en tieners met MS. Zij zijn op zoek naar ouders van deze kinderen die mee zouden willen werken aan het beoordelen van patiënteninformatie voor de klinische trial, door deelname aan een online meeting eind februari. Niet de farmaceut zelf, maar het bedrijf AXON zal deze meeting organiseren. De voertaal is Engels, dus ze zijn op zoek naar een ouder die zich daarin goed kan uitdrukken.

Het C4C project wil in deze focus groep graag leren hoe kinderen e/o hun ouders beter betrokken kunnen worden bij klinisch onderzoek. Klik op de afbeelding van de flyer hiernaast voor meer informatie.

Deelnemen aan de focus groep?

  • Ben je ouder/ verzorger van een kind of tiener met MS?
  • Heb je interesse om meer te weten over deze focus group?

Neem dan contact op met ppi@conect4children.org voor meer informatie. Een medewerker van C4C geeft je meer details en beantwoordt alle vragen die je hebt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *