eb5Wolter_37De ontmoeting van Wolter met de kinderen in het Sophia verloopt heel ontspannen. Wolter maakt met iedereen een praatje om te horen wat hij of zij meemaakt in het leven. Zowel leuke als minder leuke dingen worden verteld. Met iets lekkers te eten en te drinken erbij is het een gezellige en ook nuttige ontmoeting. Deze Meet & Greet wordt afgesloten met een fantastische groepsfoto van alle kinderen, met Wolter in het midden.

Inmiddels vult de hal beneden zich met mensen: van kinderen die even van het ziekenhuisbed af mogen, alle MS kinderen, ouders, tot het hele Kinder MS team, mensen van Stichting MS Research, Vriendenloterij, Rotary Vlissingen, MSkidsweb, MoveforMS en ga zo maar door. Iedereen is in volle verwachting van wat er komen gaat.

Suze en kids

Suze en kids van the Voice zetten een fantastisch optreden neer: een mooi voorprogramma waar iedereen van heeft genoten. En wat een mooie stemmen en dansbewegingen, prachtig gedaan! De presentatie zullen we ook niet snel vergeten.

De cheque

Daarna wordt de cheque overhandigd aan Dr. Hintzen. De VriendenLoterij heeft via de Stichting MS Research 487.000 Euro toegekend aan het Kinder MS Centrum, tot grote vreugde van het team . Dit geld gaat zeer goed besteed worden!

Het feest kan beginnen!

80cWolter_55Nu over naar de gast van de dag: Wolter Kroes. Iedereen kan zijn deuntjes meezingen. In het begin gaat dit wat onzeker. Mogen we wel zo enthousiast meezingen en zwaaien met onze handen? Als een klein jongetje op het podium mee mag dansen met Wolter, ziet iedereen hoe makkelijk dat gaat. Meteen is het ijs gebroken, al snel zit en staat iedereen mee te zwaaien en te zingen.

Een andere speciale gast op het podium is een goede vriendin van Wolter: Mikki van der Zwan. Ze neemt zelfs een paar keer het lied over van haar idool. Dat doet ze zo goed, dat Wolter er haast verlegen en ontroerd van wordt. Na dit duet zingt Wolter op feestelijke wijze een paar van zijn succesnummers.

Orka

Tussendoor beantwoordt hij nog wat vragen uit het publiek:
“Wat is je lievelingskleur?” Antwoord: blauw
“En wat is je lievelingsdier?” Antwoord: een dolfijn
Waarop een jongetje zegt: “Maar een dolfijn vind ik meer voor meisjes!”
Wolter vraagt dan aan het jongetje: “Waar wil je liever mee zwemmen – met een dolfijn of een haai?”
Het jongetje antwoordt na even nadenken: “Met een orka!”

Na een laatste muzikale toegift bedankt Wolter Kroes zijn publiek en vervolgt hij zijn rondgang in het Sophia naar de kinderen op de afdelingen. Alle kinderen die in de hal aanwezig waren bij het concert krijgen als aandenken een tas mee naar huis, gevuld met leuke verrassingen.

Kinderen én ouders hebben genoten van deze nuttige, maar vooral ook erg gezellige dag. Een mooi moment om nog vaak aan terug te denken!

Klik hier om naar deel 1 van het verslag te gaan en hier om alle foto’s te zien.

Geplaatst: 6 juli 2012 – Door: Redactie MSkidsweb – Foto’s: Ilse Lukken

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *