;
skip to Main Content

Hoe lang duurt revalideren?

Op de vraag: “Hoe lang duurt revalideren?” kunnen we niet gemakkelijk antwoord geven.

274MS_XtraRevalideren_RollatorWanneer je gaat revalideren, wordt er een plan opgesteld. Daarin staan de doelen die je wilt halen, bijvoorbeeld een beter evenwicht hebben. Ook staat er in hoe lang je er over gaat doen, om die doelen te bereiken. Hoe lang nodig is, dat is per persoon verschillend.

Als je een hele zware schub hebt gehad, dan zal het revalideren waarschijnlijk langer duren. Kies je voor een behandeling die veel tijd kost, dan duurt het ook langer.

Heb je maar een kleine klacht, dan kan het zijn dat je de revalidatie al redelijk snel achter de rug hebt. Zo zijn sommige mensen maar een paar weken bezig, terwijl anderen langer dan een jaar moeten revalideren.

Per persoon en per klacht wordt dus bekeken wat de beste behandeling is, en hoe lang dat dan gaat duren.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Wat een kracht, zowel mentaal als lichamelijk is er nodig om te revalideren. Het is niet voor iedereen weggelegd. Ik kon gelukkig thuis revalideren met de nodige aanpassingen in huis, zoals een traplift. Tweedehands wel te verstaan, want het wordt niet vergoed. Een aanrader voor wie dit kan veroorloven: https://www.tiptop-trapliften.nl/tweedehands/. Ben ook benieuwd naar andere ervaringen bij thuis revalideren, want wellicht staat dit ons nog wel eens te gebeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top