;
skip to Main Content

Berichten uit de krant of van internet die over MS gaan, lees je hier. Dit kan van alles zijn: informatie over nieuwe medicijnen, nieuws over hulpmiddelen, moderne uitvindingen en korte berichten over mensen en MS. Heb jij zelf iets gelezen wat goed op deze pagina zou passen, mail dit dan naar prikbord@mskidsweb.nl.

Free_Blog_2MSkidsweb is blij met haar bloggers!
Iris (25) heeft al 16 jaar MS en schrijft hier regelmatig over. Anouk (24) en Lexi (16) weten nog maar kort dat ze MS hebben.
Audrey (43) vlogt over haar leven met MS. Zij heeft de diagnose MS 20 jaar geleden gekregen.

d7318_muisschaarlijmHier lees je verhalen die over MS gaan: onderzoeken die zijn gedaan of artkelen die in een krant of tijdschrift hebben gestaan. Verhalen over mensen met MS. Heb jij zelf iets gelezen wat goed op deze pagina zou passen, mail dit dan naar prikbord@mskidsweb.nl.

Denise was net 15 jaar oud toen ze hoorde dat ze MS heeft. Nu is ze 22 en staat ze midden in het leven. MSkidsweb interviewt Denise. Ze beantwoordt iedere maand vragen over haar MS, bijvoorbeeld over de diagnose, haar beperkingen en hoe ze omgaat met de ziekte.

2fd27_muisrugzakOrganiseer je een activiteit of een leuk evenement? En heeft het iets te maken met MS, of met het hebben van (een ouder met) een chronische ziekte?

Meld dit nu aan bij prikbord@mskidsweb.nl.

a0026_muisjespratenAchter de schermen van MSkidsweb werken meerdere vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat de website in de lucht blijft en steeds van de nieuwste informatie wordt voorzien. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe mensen!

24_muisbiebOp deze plek verzamelen we nieuwsberichten die al wat ouder zijn, maar nog steeds
interessant om te lezen.

Nieuws

04917_muisleestkrantOp deze pagina vind je het laatste nieuws over MS: berichten uit de krant of van internet en verhalen over mensen met MS. In de activiteitenkalender staan leuke activiteiten en evenementen en bij vacatures zoeken we naar mensen die ons willen helpen.

Back To Top
Hoera! MSkidsweb is genomineerd voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV!

We maken kans op een donatie van
€ 10.000, € 5.000 of € 2.500. Dit zouden we graag gebruiken om net zo’n mooie nieuwe website te maken als MSweb. Help jij mee? Stem dan snel, gratis en zonder verdere verplichting op onze actiepagina. Dank!