Hoi allemaal,

Voordat het Kerstmis was, mochten we weer via de mantelzorg naar het GymGala. Het was super!!! Een hele mooie show met turners en gymnasten. Allemaal mensen die geweldig moeilijke dingen kunnen doen. We mochten dit al voor de derde keer doen. Ik krijg dan via de mantelzorg kaartjes en we genieten elk jaar weer.

De show zit altijd vol mooie spannende dingen, maar ook super stoere mannen die radslagen maken zoals je nooit ziet. Er zijn altijd turners uit het buitenland bij, maar ook dit keer een hele groep Nederlandse kampioenen. En zelfs dit jaar ook sportman van het jaar Epke. Hij vliegt zo hard rond dat je de wind in je gezicht voelt. Heel veel lichtshows en prachtige live gespeelde muziek en een knap koor met goede zangers. We vonden het weer erg mooi. Ik heb zelfs een handtekening van Epke gekregen. Echt helemaal superstoer.

Nu gaan we het jaar bijna afsluiten. Kerstdagen zijn alweer voorbij gevlogen. We hebben niet zo veel gedaan dit jaar. Rustig, lekker gegeten bij mijn tante en de andere dag wat filmpjes gezien.

We zijn ook nog bij andere familie geweest die ik niet zo heel erg goed ken. Het was toch erg leuk en gezellig. Dat is een andere tante van mij en die heeft me een hoop mooie kerstspullen staan, zeg! Een hele tafel is omgebouwd tot kerstdorp en overal, echt overal hangen lichtjes en kerstspullen. Lijkt wel een attractie, haha.

Vandaag ga ik leren haken bij mijn tante. Ik heb een heel leuk pakketje gekregen om diertjes te maken. Nou, dat wil ik dus wel.

Mama kan wel een beetje haken, maar ze snapt zelf niet zo veel van die patroontjes. Dat wordt ons vandaag allemaal uitgelegd. Mama kan haken, breien en borduren, maar haar handen maken het niet gemakkelijk. Dan wil ze het mij uitleggen, maar ik ben linkshandig en mama niet. Ook is haar linkerhand juist de slechtste dus kan ze het me niet even simpel laten zien. Hierdoor heb ik wel heel veel dingen met mijn rechterhand leren doen. Knippen, veters knopen en spelletjes doe ik meestal met rechts en links. Schrijven doe ik echt met links.

Ik kan ook best al veel dingetjes maken. Ik kan al aardig met naald en draad overweg. Dan laat mama het zien en probeer ik het. Mama vindt dat best knap want we leren dat tegenwoordig niet meer op school, zoals vroeger. Breien kan ik ook al een beetje en haken alleen het gewone steekje, hihi… Als het goed is, dan kan ik na vanmiddag zelf hele tafellakens haken, gnif, dus wacht maar af.

DagboekJasmijn_Verhaal69Ik ga voor dit jaar maar eens stoppen, over een paar dagen hebben we Oud en Nieuw. Dat vieren we weer bij onze vrienden die intussen als familie voelen. Gezellig de hondjes mee en lekker eten en spelen.

Volgend jaar weer nieuwe kansen en nieuwe spannende dingen.
Wij wensen iedereen alvast een gezellige Oud en Nieuw viering en een mooi 2014 toe.

Daaaggggggg….

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *