Vandaag heb ik weer iets heel leuks gedaan met de mantelzorg. We zijn naar Beeld en Geluid in Hilversum geweest. Naar de studio’s voor een compleet verzorgde dag voor jonge mantelzorgers.

91aDagboekJasmijn_Verhaal44Mama bracht me weg met de bus. Eerst naar het grote verzamelpunt en daar gingen alle kinderen in de bus, op naar Hilversum.

Ik was nog een beetje moe want gisterenavond was er een heel leuk programma op televisie en dat mocht ik meekijken. Eigenlijk kijken wij heel weinig televisie. Papa en mama vinden muziek veel gezelliger. Ik vind dat ook leuk hoor, maar soms vind ik het ook leuk om iets te zien wat bijna iedereen kent. Het is een programma waarin gezongen wordt, dus muziek genoeg.

Dus allemaal in de bus naar de studio’s om daar een kijkje te nemen in de wereld van Beeld en geluid. Dat is een heel grappig gebouw met allemaal mooie kleurtjes.
Er hingen overal schermen. Alles was beeld en geluid. We mochten zelf met een paar meiden rondkijken en we spraken steeds even af om samen te komen. Zo hebben we ingesproken met een microfoon bij gekke filmpjes en was er gewoon te veel om te zien.

Er was ook een bekende man die kinderprogramma’s presenteert en daar iets over vertelde. We kregen ook lunch, dus een tasje met broodjes en je kon drinken halen. Ook hebben we nog een lekker snoepje gehad.

Het was een hele leuke dag. Ik heb het heel gezellig gehad met een paar meiden die ik nu al een beetje beter ken. Mama had een rustige dag gehad want ik was al vroeg weg en papa was naar de hondentraining. Dus mama ging de hondjes uitlaten en verder heeft ze lekker geluierd tot papa weer thuis was. Papa en mama kwamen me weer ophalen van het verzamelpunt en vandaar zijn we meteen doorgegaan naar McDonald’s. Heerlijk dus.

Ik was eigenlijk een beetje misselijk geworden in de bus. Hoe dat komt weet ik niet. Kwam het door het rijden of door de bus? Ik heb daar soms wat last van als ik bij een ander in de auto zit. Alleen bij papa heb ik dat niet, maar die rijdt ook zo lekker rustig.

De volgende dag heb ik heerlijk uitgeslapen, want ik was wel erg moe. Ik kwam pas om half 11 beneden. Gaap. Die dag hebben we al mijn knuffelbeesten naar mijn nieuwe kamer gebracht. We hadden pas wat grote manden gekocht om ze allemaal in te doen. Het past allemaal. Nu is de oude kamer wel erg leeg aan het worden en de nieuwe wordt steeds gezelliger. Dat is vreemd. Maar we schieten al aardig op en voor de kerst is het zover. We gaan straks eerst sinterklaas vieren. Dat wordt ook heel leuk want in mijn familie wordt deze week een baby verwacht, dus die gaan we dan allemaal bekijken en knuffelen.
Ik heb er weer zin in…

daaaaag

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *