;
skip to Main Content

Blogs

Marije

Marije, Blog, 2021

Marije is 41 jaar, getrouwd met Marc en mama van twee jongens van bijna 11 en 13 jaar. Samen met hun twee katten wonen ze in Zwijndrecht. Marije heeft sinds augustus 2007 MS. Ze werkt als opticiën.

Anouk

Blog Anouk 2020Anouk is 26 jaar en ze weet nog maar kort dat ze MS heeft (sinds 2019). Toch wil ze kijken of ze zowel anderen als zichzelf kan helpen door haar verhaal te delen, en te vertellen wat ze zoal doet en hoe ze zich voelt bij dingen. Ook beantwoordt ze graag jullie vragen.

Audrey vlogt

Vlog AudreyAudrey is 43 jaar en heeft sinds haar 21e de diagnose MS. Dat is dus al meer dan 20 jaar… Gelukkig gaat het best goed met haar en onderneemt ze regelmatig leuke dingen. Daarover, en natuurlijk ook over de minder leuke dingen door MS, vlogt ze.

Iris

Opdr_Blog_Iris_VKIris de Jong is 25 jaar en heeft al zestien jaar MS. De komende tijd vertelt zij wat er zoal in haar leven met MS gebeurt en wat er in het verleden gebeurd is. Zowel de leuke dingen als dingen die minder leuk zijn, komen aan bod in haar blog.

Lexi

Lexi is zestien jaar en kreeg in 2018 de diagnose MS. Ze deelt graag haar verhaal om mensen eventueel te helpen door gestelde vragen te beantwoorden. Ze schrijft in haar blog over alledaagse onderwerpen die haar in het leven bezighouden.

Nicole

Nicole is 48 en kreeg op haar 40e de diagnose MS. Zij is journalist en schrijft over zaken die dicht bij haar staan. Daar hoort MS ook bij. Dit maakt voor haar het leven zeer zinvol: lieve mensen om haar heen, haar journalistieke werk en het genieten van allerlei dingen (o.a. koffie en reizen). Daarover, en over MS, meer in haar blog.

Gastbloggers

Free_blog_4_gastblog_VKAf en toe ontvangt MSkidsweb verhalen van kinderen die wat uitgebreider vertellen over hun leven met een ouder met MS, of over hun eigen leven met MS. Zij en wij delen deze verhalen natuurlijk graag met jullie. Heb jij ook een verhaal dat je wilt delen met ons? Mail het naar prikbord@mskidsweb.nl

Omschrijving

MSkidsweb is blij met haar bloggers! Marije is mama van twee jongens, Anouk is 26 en weet nog niet zo lang dat ze MS heeft. Iris heeft MS sinds haar 8e. Audrey vlogt over haar leven met MS.

Lijkt het jou ook leuk om voor ons te bloggen (of te vloggen!), neem dan contact op met ilse@mskidsweb.nl.

Back To Top
Hoera! MSkidsweb is genomineerd voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV!

We maken kans op een donatie van
€ 10.000, € 5.000 of € 2.500. Dit zouden we graag gebruiken om net zo’n mooie nieuwe website te maken als MSweb. Help jij mee? Stem dan snel, gratis en zonder verdere verplichting op onze actiepagina. Dank!