Hoi allemaal. Ik had vorige keer toch een mooie ervaring, namelijk het krijgen van een lintje. Het lijkt maar door te gaan dit jaar.

4fdDagboekJasmijn_Verhaal46Na die gezellige dag met het uitreiken van mijn lintje, kwam de viering van Sinterklaas nog. Daar hadden we allemaal erg veel zin in, want waar we het gingen vieren, was net een baby jongen geboren. Zeg maar zoiets als een achterneefje en ik ben nu al verkocht, zo mooi is hij.

Mijn kleine achternichtje en ik zijn alweer verwend. We hebben genoten van het bezoek van de sint en we hebben leuk gespeeld.

Vanmorgen heb ik weer een judo examen gedaan en ik heb dit keer de gele band gehaald. Papa kwam ook mee en die was erg trots op me. Ik deed het erg goed.

Dan is het al snel kerst. Ik denk dat we het dan even wat rustiger aan doen. Papa en mama hebben wel een fijne verrassing voor me. In de voorjaarsvakantie gaan we namelijk naar Disneyland. Daarvan word ik wel erg blij.

Dus eerst nu het judo examen, dan het kerstdiner op school met een leuke kerstmarkt. Daarna heb ik ook nog een uitje van de mantelzorg, namelijk het gym- en turngala. Dan kerstvakantie. En dus 2 dagen lekker luieren en eten, haha… Echt het kerstgevoel.

Daarna oud en nieuw. Dus ook weer feest. Dan komen vrienden van papa en mama en ook mijn beste vriendje hier eten en het vieren. Papa heeft al een pakketje vuurwerk besteld. Dat vindt hij altijd zo gezellig. Tjonge, het jaar van leuke gezellige dingen, maar ook van veranderingen.

Over 2 weken ga ik naar de zolderverdieping om mijn nieuwe kamer te betreden. En we hebben jammer genoeg de caravan niet meer. Dat is dus een flinke verandering. Papa en mama hebben besloten hem te verkopen, zodat we samen nog leuke andere dingen kunnen doen. Het werd te zwaar voor mama. Ze wil dan dat het voor ons ook nog leuk blijft, dus hij is al weg. Eerst schrok ik heel erg, maar nu snap ik wel wat mama bedoelt. Nu we al meteen in februari naar Disney kunnen, is het wel duidelijk dat er dingen anders gaan.

Afijn, ik heb dit keer niet echt een verhaaltje. Er gebeurt iets te veel om me heen om even rustig na te denken. Volgende keer vertel ik over het gymgala en de kerstdingen rondom school. Nu ga ik nog even lekker dit weekend uitrusten.
daaaaggggg

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *